Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: TAMAMEN TÜRK YAPIMI KOMİK BİR OYUN BEN YAPTIM
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

>>>emeğe saygı lütfen cevap yazalım<<<

::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::
çok komik ama sıfırdan yapsan daha güzel olurdu
yaknda oda olur
resim koysaymışın
dikkat çekici olurmuş
ben indirmedim belki resim olasdı indirirdim
eyüp_ceza resim koymamış ama ona kanım ısındı.

ve bir çok yanlışın olmuş eyüp_ceza:
mesela oyunu .gmk dosyası olarak indiriyosun.oyle olunca game maker programı olmayanlar indirince bir işe yaramıyo.
ikincisi oyunun başında "oyunu başlatmak için esc ye basın" diyo ama esc ye basınca oyundan çıkılıyo.neyseki bu iki hatayı düzelttim.
işte link:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

haa bu arada resimlere bakıp oy vermeyin o resimler aslında .gif yani hareket ediyoo.oyle oluncada çok komik oluyoStongue
valla herseyi eyup_ceza ya yardımcı olmak için yaptım.eleştirmek,polemik yaratmak için değil.:D:D
aga sağolda bu daha benim programı ilk öğrendiğim zaman yaptığım oyun. bu bölümde yayınlanan daha çok oyunum var bide onlara göz at
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL