Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: PES 4 Türkiye süper Ligi 2004/2005 Sezonu Patch
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
buyur pes 4 türkçe

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Tanım: Pro Evolution Soccer 4 [PES 4] "Türkiye süper Ligi 2004 / 2005 sezonu Patch" çıktı !..
Bu patch ile PES 4 oyununuza Türkiye Ligi her şeyiyle adapte oluyor... Sadece 2.5 MB olan bu patchin özellikleri:

- Türkiye süper Lig 18 Takımı ve 2. Lig A Kategorisinden 6 adet takım

- Bu takımların, gerçek logoları, bayrakları, iç saha ve dış saha formaları

- Bu takımların 3 Şubat 2005'e kadar yaptığı tüm transferler. (Ribery, Hasan Kabze, Fevzi,Hakan Yakın - Galatasaray, Anelka - Fenerbahçe, Koray, A. Dursun - BJK, Szymkowiak Trabzonspor)

- 3 Şubat 2005'e kadar Anadolu klüplerinin tüm transferleri. Bunların yanında, takım isimleri düzeltildi. Avrupa'daki önemli transferler oyuna aktarıldı. Milli Takımlar ayarlandı.

- Türkiye süper Ligi tüm takımların, gerçek güçleri, takımların gerçek 11'leri, duran toplarda gerçek ayarlamalar, oyuncu tipleri, numaraları, özelliklerinde en gerçekçi ayarlamalar.

Kısacası PES 4 Türkiye Ligi Patch ile PES 4 hem Türkiye Ligi ile şenleniyor ve oyununuz güncelleniyor !.. Ve sadece 2.5 MB !..

Emeği geçenler, HİPER,Ferraconn, ve BaBaCoNN'a teşekkürler..

Bol PES'li Günler !.. İyi eğlenceler !..

PES TR Ligi'nden görüntüler

buyur pes 4 türkçe

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
çok sağol abi eline sağlık...
:(abi dosyayı çalıştırıyorum ama ınıstalla basamıyorum olmuyo:(
sağol teşekkürler
kocum benım

Fenerli_1907

tskler
link çalışmıyor bir yardım lütfen çok önemli bu dosya
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL