Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Online Oyunların Kralı Bu Derim!!! Oynayın Görün...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar oyunun adı Cabal Online. Bu güne kadar hiç bir online oyuna para vermem diyodum. Ama bu oyunu oynayınca bütün fikirlerim değişti. Online oyunlarda göremeyeceğiniz kalitede grafikler ve oynanış tarzıyla kesinlikle mükemmel bir oyun diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum oynamanızı...
Oyunu ücretsiz olarak Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. sitesinden indirebilirsiniz. 14 günlük bedava oyun süresi veriyo. Daha sonra devam edip etmemek size kalmış. Ama devam edeceğinizden emin olabilirsiniz. Aylık ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorsunuz. Böyle bir oyun için gayet cüzi bir miktar ödüyorsunuz hemde(burda fiyat vermeyeyim şimdi ). Ayrıca oyun ücretli olduğu için çok kalabalık değil serverlara istediğiniz zaman girebiliyorsunuz. Ve oyunda Türkler arasında çok iyi bir dayanışma var. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

ALINTIDIR
Knight OnLine ye benziomu?
İyİ Mİ AGA BU OYUN İyİ YE BENZİYODA ONDANSORDUM?
biliyorum bu oyunu grafiklerii süperrr 7 gün beleş ondan sonra paralı:D
Referans URL