05-28-2007, 09:05 AM
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Evet arkadaşlar bu siteden bir ünlüyle çıksak en çok hangisiyle uyumlu olurduk, öğreneceğiz.
Site İngilizce olduğu için açıklama yapma gereğinde bulundum:
1- Name kısmına isminizi yazın. (Yazmasanız da olur)
2- Birth Date'te doğum tarihinizi seçin.
3- Gender'da cinsiyetinizi seçin (İngilizcesi kıt olanlara; Male erkek, Female kadın)
4- Name Celeb kısmına hangi ünlüyle ilişkinizi merak ediyorsanız adını yazın. (Yazmasanız da olur)
5- Desired Gender'dan istediğiniz ünlünün cinsiyetini belirleyin.
6- İki yer kaldı. Buralardan ise ünlünün yaşını belirliyorsunuz:
a) Show Younger Celebs'te kendinizden genç olanları seçiyorsunuz. Seçeceğiniz sayı kadar genç yaştakileri belirleyebilirsiniz. eğer genç olmasını istemiyorsanız No'yu, eğer kendinizden genç olan herkesi istiyorsanız All'u seçin.
b) Show Older Celebs de Younger'la aynı. Sadece sizden yaşlı olanları seçiyorsunuz.
Biraz fazla uzattım ama yorumları bekliyorum.
Evet arkadaşlar bu siteden bir ünlüyle çıksak en çok hangisiyle uyumlu olurduk, öğreneceğiz.
Site İngilizce olduğu için açıklama yapma gereğinde bulundum:
1- Name kısmına isminizi yazın. (Yazmasanız da olur)
2- Birth Date'te doğum tarihinizi seçin.
3- Gender'da cinsiyetinizi seçin (İngilizcesi kıt olanlara; Male erkek, Female kadın)
4- Name Celeb kısmına hangi ünlüyle ilişkinizi merak ediyorsanız adını yazın. (Yazmasanız da olur)
5- Desired Gender'dan istediğiniz ünlünün cinsiyetini belirleyin.
6- İki yer kaldı. Buralardan ise ünlünün yaşını belirliyorsunuz:
a) Show Younger Celebs'te kendinizden genç olanları seçiyorsunuz. Seçeceğiniz sayı kadar genç yaştakileri belirleyebilirsiniz. eğer genç olmasını istemiyorsanız No'yu, eğer kendinizden genç olan herkesi istiyorsanız All'u seçin.
b) Show Older Celebs de Younger'la aynı. Sadece sizden yaşlı olanları seçiyorsunuz.
Biraz fazla uzattım ama yorumları bekliyorum.