Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: merhabalar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Selam arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Kardeşim gta oyununu çok istiyor ve ne yazıkki hiçbiryerde cd.sini bulamıyoruz bulsakta korsan olduğu için çalıştıramıyoruz. Sizlerden ricam onun için bu oyunu pc.ye indirebilirmiyim? nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
BURDAN BUL H.G.
Ya çok teşekkürler ilginizede ben indiremedim. Olmuyor bir türlü ben mi beceremedim link mi kırıktı? Tekrar yardım istiyorum.
Forumda tüm gta oyunları mevcut

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
İlla rapidden mi inecek. Oyun iniyor zaten de ben kurmayı beceremiyorum. Oyunu kurmaqnın tek tek anlatıldığı bir bölümünüz varsa beni oraya yönlendirinde ordan rahatlıkla anlayım. Ya bide cd.ye mi kaydetmem gerekiyor.
Çok teşekkür ederim. Tam da aradığım bilgiyi vermişsiniz. Hemen deniyorum. Umarım şimdi olacak. Bravo:bravo:Bravo:bravo:Bravo::mrgreen::
Sayfa: 1 2
Referans URL