Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: ISTANBUL OYUN(kıyamet vakti)kendi upload'ım
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

EvaFanTR

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. PART 1
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. PART 2
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. PART 3
ŞİFRE Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
kendi upload'ım

+oyun benden +rep sizden..

Fenerli_1907

tskler süperrr upload icin böyle devam
benden çalmışın olum oyunu aynısını bende atmıştım yapma böle yaa kalbimi kırdın bilader...
teşekkürler oyunun türkçe olması en büyük avantaj :D

EvaFanTR

oyunu türkler yaptı zaten :D onun için türkçe :D
Ya nası indirecem??
SAYGILAR
türk yapımı oyunlara taşınması daha uygun olacağını düşünüyorum bu yüzden taşındı bu arada sağol güzel upload tekin
lwl 50 ye kdr cıktımı yaa benım bu oyunu bıraktıgımda 36 ıdı :s
tamam da bu oyunu ben oynadım game makerdan değil yapımcılarını biliorum ben:):) hepsi de 30-40 yaslarında:D
bu oyun max 39 lwl die biliorum bn
Herkes bu oyunla ilgili ayrı ayrı konu açacaksa , büyük bir forum kirliliğiyle karşı karşıyayız . Tek başlık altında toplayın bunları ;)
abi atmeyın max lvl 29
saol kardes indiriyiorum
max level 39 resimdekiler yöneticiler oyunları denerken.oyun çok gelişti zaten.oyun hakkında daha bilgi istiyorsanız google'den istanbul kıyamet vakti yazın
Referans URL