Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Oyun yüklemeleri Hakkında [ Kesinlikle Okuyunuz ]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Sezgin75

Herhangi bir oyunu indirmeden önce ve indirdikten sonra dikkat etmeniz gereken bir kaç şeyi yazdım.

Herhangi bir oyunumuzu indirmeden önce, tüm linklerin çalıştığından emin olun. Çalışmayan link ile karşılaşırsanız konuya yazın, Oyunu yükleyen kişi ilgilenecektir.
Herhangi bir oyunumuzu indirmeden önce, konuya yazılmış mesajlara bir göz gezdirin ( son mesaja kadar ) Oyunu yüklemede hata oluşmuş olabilir, bu hataları önceden görmenize yarar sağlar.
Oyunu indirmeden önce sisteminizin oyunu kaldırıp kaldıramayacağını kontrol edin. Bu işlem için uygun bir site olan Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. adresini tavsiye ederim.
UpLoad edilen oyunla ilgili herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız, bu sorunu ilgili konuya yazınız ve mümkünse hata ekranından bir ekran görüntüsü ekleyiniz. Bu işlem sorununuzun çözümüne hız katacaktır.Ve son olarak indirdiğiniz oyunu kurup oynadıysanız, ilgili konuya oyunun çalıştığını belirtip bir de teşekkür ederseniz emeğimizin karşılığını almış oluruz

Okuduğunuz için teşekkürler , İyi oyunlar dilerim
TEŞEKKÜRLER SEZGİn
kardeş most wanted'ı indirdim açmaya çalıştım bu hatayı verdi..(aşşagıdaki linkte)

sorunuma bir çözüm bulamadım

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Sezgin75

kardeş oradaki bilmemne.dll diye bi dosya warya onu googleye yaz yaninada doownload koy örn:hhjhnjnjbhj.dll download birsürü sayfa cıkacaktır birinden o dll dosyasını indir windowsun içndeki system32 nin içine at
sezgine katılıyorum aynen öyle yap veya adls'in değilse oyunu baştan yükle(indir)...
saol sezgin
beyler yardım edin lütfen bilgisayarda bi problem var hiç bi program açılmıyo..yardım etmek isteyen özel mesaj atsın lütfen çok acil....
Sayfa: 1 2
Referans URL