Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Ve Football Managerde BÜyÜk Hİle
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Arkadaşlar çok kolay bi hile takımının bütçesini zenginleştirmek istiyorsan bu yola başvur.ilk olarak birden fazla takım seçiyoruz. ve burdaki beğenmediğiniz adamı diğer takıma satın bölece daha fazla paranız olsun transfer paranız artsın. örnek:istediğiniz takım galatasaray ve parasını alıcağınız takım chelsea galatasaray dan chelsea sevmediğiniz oyuncuyu satıyosunuz istediğiniz parayı yazın sonra chelsea dan kabul ediyosunuz.bölelikle paranız artıyo !!! nasıl
?

YORUM LÜTFEN
benzaten öle yapıom iyi oyuncularıalıom kötüleri yolluyom :D:D:D:D:D........
kardeşim sen o hileyi bnden çaldın demi ***************** .com dan ve onu bn yaptım ve alıntı bile yazmamışsın
kardeşim sen bu hileyi yeni mi öğrendin ben zaten onu yapıyorum ama yine de saol bilmeyenlerle paylaşmış oldun:D:D
bakın beyler oyle yaparsanız az para alırsınız yedek takımdan oyuncuları başka bir takım kurup o takıma kiralık verin en yüksek parayı verinsonra gelsi n size paracıklar
kardeşim en güzel hile benimki
yusuf aktas
güzel yapmışsın :) akıllıca
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL