Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: game makeri yeni yeni öğreniyorum birkaç sorum var
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
1. soru:
şimdi arkadaşlar ben oyuncu ilerledikce haritanında ilerlemesini istiyorum. Mesela mariodaki gibi bizim eleman ilerledikce haritada onununla beraber ilerlemeli.

2. soru:
ben ileri tuşuna bastığımda adam yürüsün tuşu bıraktığımd dursun istiyorum. Ben yapıyorum ama ileri tuşuna birkere basınca adam sonsuzadek gidiyor.

3. soru:
ben sol tuşuna bastığımda zıplayıp sonra düşemesi ve yukarı + ileri yaptığımda hem yukarı hemde sola doğru gitmesini nasıl yapabilirim.
ben qamemakerden anlamam kiii !!!

RTR GAMES YARDIM!

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

örnek linki:

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
sağolasın kardeş
tuşları çözdümde kamerta işini çözemedim
kolay gelsinde nerden indirecem programın linkini vermişler ama açılmıyor
Sayfa: 1 2
Referans URL