Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Oyunum İçin Game Maker Bilen Aranıyor!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar, belki biliosunuzdur.Pivot-çöp cinayeti die bi oyun yapıorum.Bu oyunun yapımına başladım ama devam ettirmesi biraz zor.Bana yardım edebilecek 1-2 kişi gerekiyor.Bu kişiler credits bölümüne yazılacak.Bana gereken kişinin Özellikleri;

-Menü Yapabilecek,
-Gml Hakkında Bilgili,
-Çizim Yapabilecek,

kişiler lazım.Bunların birini bile yapabilmeniz bana yeterli olacaktır.Şimdiden teşekkürler.::mrgreen::Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar "fenerbahce-236@hotmail.com" adresine ulaşsınlar veya oyunun sitesindeki ziyaretçi defterine yazmaları yeterlidir...

site linki;

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
::mrgreen::
çizim menü yaparım gml bilmem yani beni grafiker yapabilrisin pivot poprgramıyla çöp adam çizerim.
gsl bişey yapabilsen alabilirim.Msn ne ekle beni...Çabuk konuşalım...
şu an işim var ama yaptığım bir grafiğin uplaod ediyim.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

al kanka buna bir bak.
eline silah tutturabilirsen çok gsl olca kve daha sonra ateş ettir o zmn tmm.Bana e-mail olarak at.adresim "fenerbahce-236@hotmail.com"
ok ben vcıktım
Sayfa: 1 2
Referans URL