Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: gm ile ilgili birsoru yardım edene+rep
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar şunu merak ediyorum mesela ags'de şöyle birşey var arkaplan resmi üzerinden yürüme alanları yada tıklanınca başka room'a geçme gibi şeyler var acaba gm'de arkaplan üzerinden yani farklı bir obje eklemeden bir yere tıklanınca diğer room'a geçme gibi bir özellik varmı yardım edene+rep
ya aslında bnmde sorum var hani ags de sesli türkçe konuşma yapabiliyoruz gm de öyle bişi var mı ya bide karakterleri nerden çiziyorlar mesela hiphop life fln
Bildiğim kadarıyla gm'de obje eklemen lazım ama visible işaretini kaldır.

Korsan_95 Yazılan:
ya aslında bnmde sorum var hani ags de sesli türkçe konuşma yapabiliyoruz gm de öyle bişi var mı ya bide karakterleri nerden çiziyorlar mesela hiphop life fln

gm da da özgürce seslendirme yapmak mümkün.benim eski bir oyunum olan dream city:the initial da türkçe seslendirme vardı.

karakterler bildiğimiz paint vb resim düzenleme programları ile yapılıyor.hiphop life çizim programı paint.net.

kalganci_cak Yazılan:
Bildiğim kadarıyla gm'de obje eklemen lazım ama visible işaretini kaldır.

denemedim değil aslında boş bir obje ekledim onu tıklanınca başka room'a geçmesi için ayarladım ama olmadı o yüzden sordum bende acaba böyle bir özellik varmı yokmu onu merak ediyorum başka fikri yada bilgisi olan varmı

bir sprite olutur adını oda degis koy.sonra bir obje olustur adını oda degis koy ve spritesini yaptıgımız sprite olarak sec.
sonra onu odaya koy.

sonra objeyi ac ve event selektoru ac:
mouse/left button sec
main 1 den goto a different room olanı sec.
new room yerine tıklanınca gecmek istedigin odayı koy.
bu kadar.
valla aga saol ama nası çizdin şu paintten hee bi sorum daha olucak tı hani menü yapıoruz onu nasıl ekliyoruz bide tıklayıp girme olayı fln
Sayfa: 1 2
Referans URL