Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: HK-İkspi-Yepyeni bir işletim sistemi-v0.1
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
en yeni işletim sistemim fakat bazı simgeler çalışmalayabilir

-medya player
-resim çizme
-internet tarayıcısı
-not defteri
-oyunlar klasörü/altın toplamaca oyunu
-başlat
-sag tıklama
-yenileme
-oturum açma
-yukleme ve kapatma ekranı
-ve birsürü ince detaylar..

yanlız saat sorunu olabilir deskopta saat yazabilir ama yanlış yerde olabilir :D
onun dışıdna saat çalışmıyor ilgilenmeye pek vaktim olmadı... düzeltilecektir..

alıntı olan şey sadece web tarayıcısıdır oda optimize edilmiştir... bütün programlardaki hakkında yazısına tıklarsanız ögrenirsiniz..

resim;
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

linkler;
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
veya
güzel olmuş tebrikler...ama ara sıra donuyo açılan programı kapatınca da yarım yamalak izleri kalıyor...yenile de fayda etmiyor

neyse kolay gelsin sana iyi geliştirmeler ;)
Güzel olmuş ama normal xpnin resimlerini kullansan güzel görünür ama bu halide hoş sen bilirsin.

İnterneti yaptığın örneği koyda bizde inceleyek :)

Alta attığımız dosya neden yok oluyor.

Bide saati koymak için rooma gir masa üstü roomuna sonra saati nereye koycaksan oraya mousunla gel sol altta kordinatları verir sen onları yaz doğru yerde görünür saat

he bide başlata basınca kapanmıyor bişeye basmazsan..

diğer herşey güzel

sniper666 Yazılan:
güzel olmuş tebrikler...ama ara sıra donuyo açılan programı kapatınca da yarım yamalak izleri kalıyor...yenile de fayda etmiyor

neyse kolay gelsin sana iyi geliştirmeler ;)

hangi programda iz kalıyor? söylerseniz bakarım gözden kaçan birşeyler olabilir..

@CiryataN

alta atma olayı için ugraşmadım çünkü ama yapılırsada güzel olur...

saatide koymak için zaten öyle bakmıştım, hemen çok kısa koyayım dedim nedense yanlış yerde çıktı...

başlatı kapatmak için tekrar baslata basınca kapanması güzel fikir hemen yaparım...

tarayıcıyıda upload edecegim...

Referans URL