Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Love Street | Senarist Aranıyor...!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Senaryoyu bazı arkadaşlar önemsiz görebilir ama bence çok önemli.

Bazı oyunlarda grafik ve programlama kötü olsa bile senaryo her zaman kurtarıyor. ( eğer işe yarıyorsa )

Ben ise tamamen senaryo özürlüsüyüm :D

Benim oyuna adam gibi senaryo yazabilecek varsa bu konuda senaryosunu yazsın. Rica. SAYGILAR

Senaryosunu beğendiğimin nicki credit bölümünde verilecektir.

( Oyunun Konusu : Bir adam bi kızı görür ve aşık olur. Oyunda kızı tavlamaya çalışır. Siz buna bulmacalar olaylar bulun )
larry ye bak
güzel senarist arkadaşlarımız var.yardımcı olan çıkaçaktır
bence kızınn abisi olsun ve daha önce o adamla bişi olsun geçmişte ve daha sora karşılaşırlar ama kız kerdeşine aşık olduunu yeni öğrenir abisi ve onu yakalamk için adamlar tutar ve oda onu atlatıp bölüm bölüm ve en sonunda abisi pes eder ve kızla evlenirler gibi olabilir(not:abisi mafyadır) nasıl ? ?
güzel aslında terşekkürler.

diğer arkadaşlarda yazarsa memnuniyet duyarım...
Ehehe korsanın yazdığı yeşilç** senaryosu gibi olmuş :D
Bana sorarsan bu kızla çocuk ufakken hep birlikte dolaşmış olsunlar ardından kız uzaklara taşınsın aradan 20 ene felan geçsin sonra bunlar tekrar karşılaşsın ama birbirlerini tanımasınlar(recep ivedikten esinlendim azcık :D )
(recep ivedikten esinlendim azcık )

farkettim :D
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL