Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Yardım [2 istek ] Her isteğe +5 rep
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar bil tamir ediliyor . Bilgisayar tamirden gelene kadar GML bilen biri kılavuz hazırlayabilir mi ? Anlaşılan dilden olursa sevinirim .

2.isteğimde gerçekten profesyonel sprite çizim programı . Herkes hazır adres vriyor veya paint diyor hazırlarını yapanda insan sonuçta nasıl yapıyorlar onu anlatacak bir kişi yok mu ?
Arkadaşım kimse rep le meple sana o klavuzu hazırlamaz ne kadar çok şey var ne kadar şeyi birleştirmek gerekiyo oooo bu 1di.
Programla değil beceriyle sprite çizilir.
+Rep beklşiyorum
emir sen bnm sorunumu mu çözdün rep bekliyon .
ben gml dilini türkçeleştiriyordum sonra yarıda bırakmıştım
örnegin;
ses_cal("ses.mp3") //ses çalma kodu türkçe :D

bu şekilde yapıyordum bilmeyenler için süper olur aslında
ama yarıda bıraktım :D
İkinci sorunun cevabı: Gimp kullanmanı öneririm.Sprite çizmeden önce bir taslak çiz(sadece dış hatlar) ardından kendine özel gradientler oluştur ve bu gradientleri taslağın içinde belli yerlere uygula. Ayrıca boyutları geniş tut(300x300 32x32 lik bir sprite için yeter) ve büyük çiz. Ardından bu çizdiğin büyük sprite'ı kafana göre ufalt.
Ayrıca sprite çizerken kafanı çalıştırmalısın diğer tutorialler(örneğin gimp ile düğme yapımı) içinde sprite çiziminde işine yarayacak şeyler bulunabilir.
Zaten siteme sprite çizimi ile ilgili döküman hazırlayacağım, oradan yararlanabilirsin...
kalganci_cak repini verdim kendi sitenin adresini verir misin ?
siteni buldum ama yayınlıyana kadar başka bir yol bulmalıyım
Referans URL