Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Değer Yaratma
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Şimidi arkadaşlar ben odanın üst tarafında öyle bir şey yaratmak istiyorumki bu şey acaip bişey baştan söyliyim ama anlayarak okursanız zor olmadığını anlarsınız :D

Şimdi :

1 ) Yerde 1 tane ( POT ) objesi olacak !..POT objesini ben yaratıcam !..

2 ) Karakter yani player bu ( POT ) objesiyle çarpışınca yukarıda üst tarafta ( ODANIN ÜSTÜNDE ) :

( Şimdi Buraya Dikkat )

a ) Yukarıda üst tarafta dediğim yerde bir sayı değeri oluşucak !! Yerdeki ( POT ) objesi karakterle her çarpıştığında o değer 1 artacak !

b ) Bu yerdeki ( POT ) objesi karakterle çarpıştığında : az önce söylediğim sayı değeri.. Oluştuğu zaman o değerin yanında birde obje oluşacak !... Ve o değer 0 a düştüğünde ; değerin yanında oluşan obje tekrar kaybolacak !...
:) Arkadaşım burası türkçe forum çince bi forum yok henüz bildiğim kadarıyla biraz daha açarsan ve daha düzgün anlatırsan cevaplamaya çalışırım.
bak şimdi cyber ilk baş şunu soriyim o halde

ya şimdi odada belirli bir kordinanta bir sayı değeri yaratmak istiyorum bukadar basit fakat o sayı değeri bir değişkene bağlı olucak ve ben o değişkeni :

diğelim değişkenin adı pot olsun değeri 0 olsun. Karaktere sol tıklayınca :

pot += 1

şeklinde kod giricem ve o odada belirli bir kordinantta olan sayı değeri 1 olarak değişicek !.. hala anlamadınmı ? :D
diyor ki yerde pot ( arttırma ) objesi olacak yerde adamım ona deyince üstte çıkan değer istediğim seviyede yükselecek .
mario daki gibi ordan cal
cratesine;
potsf25=0 //bişey kodu

potsf25=100 //varsayılan degeri

potsf25+=1//varsayılan degeri +1
potsf25-=1//varsayılan degeri -1
" potsf25=0 //bişey kodu "

koptum :D :D :D :D
Sayfa: 1 2 3
Referans URL