Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Sosk 2 tam çözüm (Yardım!!!!!!!!)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Abi Sosk 2 de yakıtı kafeciye veremiyom.Oyunun orda takıldım kaldım.Bi yardım edin.Oyunu Tam çözümünü bi Yazın da okuyalım.
valla oyunun tam çözümü olan siteye giremiorum ama sana yardımcı olayım.
havuzun içindeki şişeyi al kazan dairesine git orda kömürü al sonra şiyeyi kafeyi işletene ver.
bu arada bnde en sonunda hepsini geçtim progrram kapıcısı 7 yi geçemedim kilitliya bir tek yeşil elması bulamadım :(
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. sitesi ama girmior.nese yardımcı olduysam ne mutlu bana
ya bide şu müzeye nası giriyoz
yaa bahçedehn nasıl çıkıyoz
işte o dediğim zaman tel çalıcak yan balkona gidcen orda konusacan baya sora yan odaya gidicen orda bilgisayar var sonra oraya pircen turbo printer fln yasıo oraya tıklıcan uzman kimlni çıkartıcan sonra pşrimnterden alcan sora ole müzeye girebilirsin

bahçede ilk önce kazan dairesindeki küreki alcan sonra zaten pense var bide çöpten bişey alcan ama ismini unuttum her neyse onların uçünü bilrleştirip zinciri kırcan
ya ben daha o ilk ajanlarmı ne varya smith fln onlardan kacamadım :D öldüm hemen :D
hub sanada yardım ediim ama bna +3 rep wer
lütfen emeğee saygı olarak
ewt ilk önce koltuğu kapıya itcen sora dolaptan penseyi alıp pencereyi gevşetcen pencereyi açıcan çöp kontenyırına atlatıp kazan dairesine kaçıcan
Sayfa: 1 2 3
Referans URL