09-04-2008, 08:50 AM
Ben kolay kolay bu şekilde sorular soran biri değilimdir aslında
Soru sormayı hiç sevmem araştırıp kendim öğrenirim veya deneme yanılma yöntemiyle birşeyler yaparım ama bu sorunum hakkında birşey bulamadım, onun için sormak zorunda kaldım.
Bir objectle bir objectin herhangi bir eventi sonucu bundan başka bir object etkilenebilir mi?
Sanırım karışık oldu
Yani mesela bir top objectimiz var, bir kaya objectimiz var birde yıldız objectimiz var, yıldız objectinin sprite'ının yanında birde kare sprite'ımız var.Top objectiyle kaya objectinin collissionu sonucu yıldız objectimizi kareye çevirebilir miyiz?
Soru sormayı hiç sevmem araştırıp kendim öğrenirim veya deneme yanılma yöntemiyle birşeyler yaparım ama bu sorunum hakkında birşey bulamadım, onun için sormak zorunda kaldım.Bir objectle bir objectin herhangi bir eventi sonucu bundan başka bir object etkilenebilir mi?
Sanırım karışık oldu
Yani mesela bir top objectimiz var, bir kaya objectimiz var birde yıldız objectimiz var, yıldız objectinin sprite'ının yanında birde kare sprite'ımız var.Top objectiyle kaya objectinin collissionu sonucu yıldız objectimizi kareye çevirebilir miyiz?