Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Yeni Oyunum Gun Attack
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Oyunumun adı gun attack. Oyunu mouse ile oynuyorsunuz.Oyundaki amaç tüm düşmanları öldürmek.5 bölüm sonunda oyunu bitiriyorsunuz.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

oyunu açıklasan sadece link vermişsin biraz daha kıssan konu açmıycakmışsın.

Rsm açıklama fln eklersen iyi olur.
grafikler geliştirilmeli.
Oynanabilirlik kötü

olumsuz yorum yaptığımı düşünme oyun iyi ama bzı eksikler var istersen sana yardım edebilirim.

Ama gerçekten iyi bi oyun yapmışsın düşünce iyi

Birde oyunda mnzilimiz computerden yuksek olduğu için yapay zeka fark etmeden ona ateş ederek vurabiliyoruz.
oyuntaki en büyük sorun fareyle ne tarafa çevirirsen çevir ok tuşlarındaki yönü sabit kalıyor...

---emeğin için sağol---
Severek oynadım çok eğlenceli bir oyundu tebrikler, kontrollerde bir sorun yok, bu kontroller sayesinde oyunda combo yapabiliyıruz yani düşmanın etrafında dönüp bize vurmamasını sağlayabiliyoruz, hem zaten game maker la yapılmış en başarılı online 2d oyunlardan biri olan Counter Strike 2D oyununun kontrolleride bu şekilde ve herkesde severek oynuyor oyunu :) Sadece en büyük eksikler:

-Karakterimizden çıkan merminin mesafesini düşmanın mermi mesafesine eşitle, yada yapay zekanın mesafesini uzat.

-Can aldığımızda nerdeyse full yapıyor canı, bunu biraz azaltıp rooma daha çok can koyabilirsin :)

-Düşman çok seri eteş ediyor, bizim kadar ateş etmesini sağlayabilirsin, bunu alarm kullanarak yapabilirsin.

-Oyuna daha farklı silahlar koyabilirsin mp5 gibi taramalı mesela yapmak fazla zor gelmez tahminime göre :)

Bunlar dışında oyun çok güzel olmuş.
Oyunda 3 eksiğin var

1 ) Player'ın mermisinin Range'i düşmanın görüş açısından fazla buda düşman görmeden onu öldürebilmeni sağlıyor !..

2 ) Düşmanların üstünden geçemediği bir solid obje yarat görünmez olsun ve player bu objelerin üstünden geçebilir olsun ondan sonra düşmanların etrafına çek o objeyi ve onlara yön hareketi kazandır böylece sabit beklemediklerinden oyun daha iyi görünecektir ve etrafında o obje olduğundan o alan dışına çıkamayacaklardır ;) !..

3 ) yön tuşlarının hepsine yön vermek yerine sadece yukarı tuşuna yön verip sağ sol kombinasyonunu işlemciye yükleyip gene daha güzel bir oyun yaratabilirsin !.. ;)

Ben bir GM uzmanı değilim ama kendimi bildim bileli Player'ım ve bu hatalar yüzünden oyun pek hoş durmuyor açıkçası. ;)
2. si oldukça akıllıca doğrusu onu yaparsan çok iyi olur ama kontrolleri değiştirme bence :)
Sayfa: 1 2
Referans URL