Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Patronu Dinleme ''Hata'' Part 1 Yakında
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Ooops Central 12.Oyununu Gururla Sunar!...
Bir Patronun sözündemi durmak.Asla böyle bir şey olamaz aynen Patronunu dinlemeyen Dave gibi.eğer bu oyunu oynadıktan sonra altınıza yapacaksanız çabuk WC'ye koşun.Oyun 12 yaş ve üzeri olabilir yada kötü dil ama bunlar önemli değil.Gülmenin keyfi önemli....

Konusu : Patronu Dave'e bir görev verir.Şirkete bakmalıdır.Çünkü patron Amerika'ya bir geziye gidecektir.Dave şirkete bakmak yerine eve gitmek ister.Buna kimse karşı koyamaz çünkü o diğer patron gelene kadar patrondur.Artık iş yapma yerine evine gider.Fakat haberlerde iş yerinde yangın çıktığı söylenmiştir.Bunun için Dave sorumludur çünkü pencereden güneş yansıması olmuştur.Şimdi nasıl hatasını düzeltecektir?

Bilgi : Bu oyunda South Park karakterleri ve gerçek seslendirmeler vardır.

Yapan :
Mert Kılıç

Yapımcı :
Ooops Central

Ayrıntılı bilgi:ooopscentral.blogcu.com
12 tane oyunun varmış gösterde görelim :):):):):):):):) (KOCA BİR YLAN)
yalan değil dostum onlara konu açmadım ama onlara da açabilirim onlarda south park karakterli açıyımmı
Oyunu hangi prgogramla yapıyorsun ?
Macromedia Flash 5 ile
Evet Gösterde Görelim :D
ben oyunlarımı game maker ile yapıyorum 2 tane oyunum kim ölmek ister ile fenerbahçe sen çok yaşa
Referans URL