Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Advanture Game Studio Kaynak(Oyun yapımı ile ilgilenenler baksın)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bildiğiniz gibi kısaltması ags olan Advanture Game Studio adında bir advanture oyun motoru var.Ama bu program için hiçbiryerde yeterli kaynak maalesef yok !

Ben kendi bildiğim kadarını oda değiştirme,yürütme,animasyon,obje kullanımı,seçim,inceleme vs. basitçe kendi sitemde anlattım ben ags hakkında yeni bir proje başlatmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan herkes sitemi ziyaret edip orada paylaşabilirler ya da bu sitede hatta bu konuda paylaşabilirler ags gerçekten basit ve güzel bir oyun motoru bildiğiniz gibi rapstar 1,2,2.5 ,sevgilim olur musun ve diğer proximty oyunları bu programla yapılıyor oyunu basitçe öğrenmek isteyen sitemi ziyaret edebilir ve kendilerini geliştirebilir eğer yeni şeyler öğrenirlerse lütfen paylaşsınlar...

Sitemin adresini vermiyorum reklam yasak ama imzamda ve profilimde websitesi: kısmında var....

Lütfen reklam olarak algılanmasın proximty ags ile harikalar yaratıyor ve herkes beğenerek oynuyor neden başka proximtyler çıkmasın Rolleyese

bekliyorum...Bu konu hakkında bilgisi olmayıp da kaynak arayanlar belirtsdin ne kadar kişini ihtiyacı olduğu ortaya çıksın belki yardımcı olan olur...
ya battle knight oyununun şifresini bilen yazabilirmi lütfen

korays Yazılan:
ya battle knight oyununun şifresini bilen yazabilirmi lütfen

Burası soru sorma yerine benziyormu sence !

Çok sağol bu tür bi proje başlattığın için.Ben ilk olarak AGS indirmiştim oyun yapmak için sonra orasını karıştırdım burasını karıştırdım hiçbirşey anlamadım, hiçbiryerde de makale vb. şeylerini bulamayıncada sildim sonra Game Maker'ı buldum :D eğer bu bilgileri daha önce paylaşsaydın belki bende AGS ile güzel oyunlar yapabilirdim :)

zincir9596 Yazılan:
Çok sağol bu tür bi proje başlattığın için.Ben ilk olarak AGS indirmiştim oyun yapmak için sonra orasını karıştırdım burasını karıştırdım hiçbirşey anlamadım, hiçbiryerde de makale vb. şeylerini bulamayıncada sildim sonra Game Maker'ı buldum :D eğer bu bilgileri daha önce paylaşsaydın belki bende AGS ile güzel oyunlar yapabilirdim :)

Önemli değil ama asıl konu daha fazla içerik sitede sadece genel bilgiler var ama onlarla öncelikle ags yi öğrenebilirsin ama gerçek anlamda güzel oyunlar için yetersiz...

Ben game makerdanda alışık olduğum için oyun yapımına bi kavradımmı AGS yi gerisini getiririm, mesela ben daha game makerda çok yeniyim ama deneme yanılma yöntemiyle bayağı bilgi edindim, hatta GML nin %25 ini bile öğrendim sayılır :D

Tabiki dersler yeterli sayılmaz ama bana göre yeterli 2 ders bayağıda uzun bilgiler var içinde :D İnşallah devamı gelir ve çoğu kişi bu derslerden yararlanır.Zaten ben kavrayabilirsem şu AGS yi bir kaç aya bende ders vermeye başlarım :D

zincir9596 Yazılan:
Ben game makerdanda alışık olduğum için oyun yapımına bi kavradımmı AGS yi gerisini getiririm, mesela ben daha game makerda çok yeniyim ama deneme yanılma yöntemiyle bayağı bilgi edindim, hatta GML nin %25 ini bile öğrendim sayılır :D

Tabiki dersler yeterli sayılmaz ama bana göre yeterli 2 ders bayağıda uzun bilgiler var içinde :D İnşallah devamı gelir ve çoğu kişi bu derslerden yararlanır.Zaten ben kavrayabilirsem şu AGS yi bir kaç aya bende ders vermeye başlarım :D

tamam siteye arada uğra yeni dersler eklenicek videolu anlatım yapıcam yakında...

Sayfa: 1 2
Referans URL