Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Gamemaker Örnek Arşivi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar bu sitede birsürü gamemaker oyunu ve örneği var örnekler için example bölümüne bakın sağ taraftaki arama motoruna aramak istediğiniz örnek oyunların türünü yazarak bulabilrsiniz ( örnek platform yada shooter )

site url : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

arkadaşlar +rep verirseniz çok mutlu olurum +rep pls ::mrgreen::
REKLAM konusuna girer bu ama.KİLİT LÜTFEN.
hayır girmez... çünkü bu gerçekten faydalanılacak içerik sağlıyor (bence)
allah razı olsun
+2
Direk bölümünü verseydi reklam olarak saymazdım. Ama sadece sitenin home page bölümüne çıkan linki veriyor buda reklam sayılır(bence)
+rep verdim ben bana yarayacak faydalı açık kodlu örnek buldum
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

şeklinde link veriyo olsaydı bunu reklam saymazdık ama direk anasayfaya yönlenen bi link olduğu için reklam olduğunu düşünüyorum.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

paylaşım için sağol...
Sayfa: 1 2
Referans URL