Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: 4-4-2 style taktik kendi taktiğim
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Evet arkadaşlar tamamiyle kendi taktiğim ve kendim hazırladım.Daha önceki kariyerlerde hep bu taktikle oynuyodum, ve çok başarılı sonuçlar aldım.Umarım sizde beğenirsiniz.

4-4-2 de en uçtaki bir forvetinizin çok güçlü olması çok gol bulmanızı sağlıyacaktır.Ona göre oyuncu alın yada elinizde öyle bi oyuncu varsa almayın.Sağ ve Sol beklerin ortaları iyi olması lazım derin ortaları iyi açmaları lazım.Stoperlerin marke ve top kapma özellikleri 16-17 olsa yeter.Ben Cisse yi ileri çıkışlarını aktif hale getirmedim çünkü yanındaki delgado ofansif oyuncu oldugu için onu kontra atağa karşı bıraktım siz nasıl isterseniz degiştirebilirsiniz.Ve kanatlar orda hızlı ve çabuk oyuncuların olması yeterli.Oyun kurucu olarakta bir delgadonuz olsun yeter :D.İşte bu kadar link aşağıda:

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Emeğe saygı bi yorum yeterlidir.Sadece bir yorum...
güzel taktik
güzel taktikde tello defans değildi galiba brava +1 rep..
Yorumlar için teşekkürler.Ben telloyu sol beke koydum serdar yedek kalmasın diye :D ama sizin başınıza dert açabilir tello sol bek için yeterli boyu yok genelde karşı takım bana ataga geldiginde uzun topla tellonun kanadına top şişiriyolar o adam topu indirince iş bitiyo tabi :D tek o yönü kötü
Referans URL