Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: türkiye yollarinda araba kullanma{pedal of the metal]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

arkadaşlar bu türk yollarinda araba kullanma bir yamadir tür yama pedal of the metal oyununun yamasidir vericem şimdi alin kurun benim söylüceğim şeyleri takip edin

Öncelikle oyunu oynamak için 18 Wheels Of The Metal The Pedal oyununun kurulması gerekir.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

BUDA *****k Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
BUNLARDA YAMALARİ PART 1 Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
BUDA PART 2 Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

TÜRKİYE YAMASİ PACHLARİnİN
BUNLARDA TÜRKİYE TÜRKİYE HARİTASİ VE ARABALARİ KURMANİZ İÇİn YARDİM BUNU TAKİp EDİn
18 WoS Pedal to the Metal oyununu yükleyin.yükleme işlemi bittikten sonra oyunu crackleyin. Daha sonra türkiye haritası için bilgisyarım klasöründeki "belgelerim"içindeki 18Wheels of Steel Pedal to the Metal klsörünü silin onun yerine 2 part halinde verdiğimTürkçe yamayı yükleyin (Türkiye haritasını). Bunun haricinde yapmanız gereken hiçbir işlem bulunmamaktadır
+REP EMEĞe SAYGİ LÜTFEN
arkadaşlar ltf REP VERİn OYNADİKTAN SONRA
ARKADAŞLAR 2 LİNK CRACKTİR TAMAMMİ
BİDE DOWLOAND RESMİnİN ALTİNDA TİKLA DOWLOAND YAZİOR ODA PEDALİ İNDİRMENİZ İÇİn ANLARSİnİZ ARTİK
BİDE DOWLOAND RESMİnİN ALTİNDA TİKLA DOWLOAND YAZİOR ODA PEDALİ İNDİRMENİZ İÇİn ANLARSİnİZ ARTİK yİLDİZ ÇİKMİŞ ÇÜNKÜ BENİM YAZDİKLERİM ONDAN HATİRLATTİM
PARDON YA 2 TANE YAXDİM PARDON HADİ İyİ OYNAYİŞLERRRRR:D
hadi biraz cevap verin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL