Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
[/size][size=xx-small]arkadaşlar ben bi türk oyunu yapmak istiyorum fakat nasıl yapıcağımıda bilmiyorurum konuyu falan düşündüm bi kaçta resim hazırladım ilgilenen arkadaşlara

MSN:azrail_1907_1993@hotmail.com

RESİMLER:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

yeni resimler tasarladım ilgilenirseniz çok sevinirim

PC-cdrom u nasıl hazırlıyorsun soleyen + 1 rep
İlgilenirseniz çok sewinirim gerçekten . . .
sen sole nasıl yaptın
nasıl bir oyun kardes
kardeş işlerim olmasa sana yardım ederdim ama çok yoğunum
PC CD ÇEKMEKMİ DOSYAYI CD-ROM AT CD-ROM İÇİNE GİR (CD TAKILI OLSUN) SOL TARAFTA -BU DOSYALARI CD'ye YAZDIR var ona tıkla öyle yap ayarını sonbitti yazdırdı işşallah bunu istemişindir
anlamassan söyle resimli anlatım yapayım
Sayfa: 1 2
Referans URL