Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: ***d3dx9_30.dll hatası çözümü*****
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Aftershock

Biliyorsunuz ki yeni çıkan oyunlar tak çalıştır denilen cracksiz olaydan mevcutdur.oyuna bastık ama ÇALIŞMADI.Kolay yöntemi var size d3dx9_30.dll hatasını verdi büyük ihtimalle.Bunu ortadan kaldırmak için ilk önce

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

sitesine girin burdan dosyayı bilgisayarınıza atın.Zip dosyasıyla inecektir dosyayı açın readme dosyasını almadan direk d3dx9_30.dll dosyasını bilgisayarım/c/windows/system32/ içine atın.bundan sonrası en karışık bölümü simgeye basın ve oyuna girin iyi oyunlar.

bu hatayı veren tüm oyunlarda deneyin oluyor...

Fenerli_1907

tskle caglar güzel bilgiler ben fazla oyun oynamam ama tavsiye ederim bu programi duymustum bi ara

Aftershock

resident evil 4 -carbon vs vs tüm oyunlarda işe yarıyor...
arkadaşım indir diyom inmiyo

Aftershock

ya biraz uğraşın modsun ben denemeden hiçbişi koymam buraya şimdi indirdim yükledim oyunu oynuyom ok bida bidaha dene iner..
SAGOL
tesekkur ederim guzel bilgi
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL