Evet arkadaşlar pek çok user gibi benimde ayrılığım geldi galiba....
Siteye faydalı olamaıyorum anladıı kadarıyla....
Ama sizden TEK RİCAM üyeliğimle ilgili hiç bişeyle oynamayın.
Çünkü bu ayrılık kesin değil...
%98....
Beni buna iten (belki tam bilmiyorum ama) Sc@rface'e haksızlık yapılmasıydı....
tamam belki yetki verilmeyebilirdi ama...
ona şifresinin verilip onca konusu, msjı ve repine saygı gösterilmeliydi...
napsam kanka senle kesmicem görüşmemi :)
Saol K.G.o.s Gerçekten Sitede Senin Gibisi Yok.Gitme Bea..Bende bekliyorum scarfacenin şifresinin bulunmasını ama..***NaPSaM*** a dedimki şifremi bulabilir misin ? oda dediki izin almam lazım.Sonra sordumu bilmiom ?
Bekliyorum şifremin bulunmasını.
Bnce artıık bekleme çünkü ferraconn vermicekse bi daha vermicektir.Bu kadar çabaya rağmen vermediğine göre..
En iyisi bu üyeliğinle devam etmen..Bnce tabi ..Yoksa sana daha da çok kızıp bu üyeliğini de banlaar..
Ooooo babalar siz ancamı bu işi yapıyosunuz.bu ferakon üyeler azaldığı için reklamları çoğaltmış ee bizde tıklamayalım dimi yapılan haksızlığa tepkimiz ben siteye gelmedim sadece arkadaşlarımı da bekliyorum ;)
ahanda bi reklam daha
msne giirmiom fazla
serversahibi@hotmail.com
@gtaman:
tşk ederim ama hakkın senin...
kafayı bozudm

@esadd:
bu günde senden en azından bi güle güle lafını beklerdim yazık :(
Neden böyle yaparsınız anlamam. Burda neden bazı sahışların yetkisini aldığımı birden çok sebeblerle açıkladığımı düşünüyorum ve tekrar tekrar eski olayları anlatmak istemiyorum.
Burda genelde kişiler yetkimi alın diyor önce, aldıkdan sonra yetki yetki diye başımızın etini yiyor. Ama bizde ağızınızdan ilk çıkan söze bakakıp eski yetkiyi vermiyoruz. Bunun içinde bir kez daha düşünün diyorum.
Ayrıca aylık 200 ytl sitenin serverının masrafını nasıl çıkarağım diye düşünürken reklamları dert etmenizde entrasan. Reklamları kullanıcıyı boğmayacak şekilde yerleştirmeye çalısıyorum. Herhalde frmtr'deki reklamları bir çoğunuz görmedi ki hiperoyun da ki reklamlara taktınız.