Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: HiperoyuN.NeT için Yaptığım Son Model ToolBar !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Daha önceden hiperoyun için yapılmış toolbarlar vardı ama çok eskiydi.Benim yaptığım bu toolbarı daha çok seveceksiniz.

ToolBar'ımızın Özellikleri:
  • Toolbarımızda kocaman bir şekilde "Oyun Severlerin Forumu HiperoyuN.NeT" yazıyor.
  • Toolbarımız tamamiyle türkçedir.Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Size en son gelen e-postaları anında bu toolbar sayesinde öğrenebilirsiniz.
  • Artık açılır pencere reklamlarından,pop-up lardan bu toolbar sayesinde kurtulacaksınız.
  • Toolbarımızda google.com.tr arama bölümü vardır.
  • Artık araç çubuğuna gerek kalmadan hiperoyunun istediğiniz bölümüne anında geçiş yapabileceksiniz.
  • Bazı önemli haber sitelerinden anında son dakika haberlerini alabileceksiniz.
  • Toolbarımızda mesajlaşma sistemi de vardır.
  • İstediğiniz türde müziği online olarak toolbarımız sayesinde dinleyeceksiniz
  • ToolBarımız sadece hiperoyun için tasarlanmıştır.Başka hiçbir sitenin reklamı söz konusu değildir.
  • Anında hava sıcaklığını öğrenebileceksiniz.
  • ToolBarda hesap makinesi vardır.
  • Bazı office uygulamaları toolbara eklenmiştir.
  • Windows Media Player Eklenmiştir.

Aşağıda; kendim upload ettiğim linkler ile ToolBar'ımızı Download edebilirsiniz.ToolBar'ın kurulumu dosyanın içerisinde
verilmiştir.Kullanmanız dileğiyle...
Linkler kırıldığı zaman haber verin tekrar upload edeyim.Ankete de oy vermeyi unutmayınız.

Beğendiyseniz +rep lerinizi bekliyorum.Bu kadar emeğin karşılığı olsun artık..

:HİPEROYUN TOOLBAR İNDİR:

:ALTERNATİF LİNK:
müthiş olmuş eline sağlık indirmenizi öneririm
adminlerden de yorum bekliyorumm
opera için yapabilirsen çok iyi olacak :(
Sn opera mı kullanıyorsun??
Benim ki İe bunu İe liler için tasarladım.Ama sana özel opera toolbar yapmayı deneyebilirim..
Referans Adresler