07-03-2008, 12:15 AM
Maneste 59 Lvl Full ıtem orc Warıor Satılıktır... Aynı ID ıcerısınde Carnactada 59 Mage Vardır...Warıorun Itemlerı şoyle...
+7/12 Chtin Set ( +1 Rebıth )
+7 Mirage Sword ( +1 Rebıth )
+7 Raptor ( +1 Rebıth )
+3 Defender Of Lord( DoL )
+7 Chtin DD (+1 Rebıth )
+3 Wreath Of Erenıon
+0 Wreath Of Erenıon
+9 STR Earnıng ( DUAL )
+9 STR BeLt
+2 Lupus Pendant
FuLL Gorev Takısı ve 21 Tane Atack Sc Bulunmaktadır Charın içinde...
Charın Suana Kadarki Tum KESN kodLarı Ve Diger Tum BilgiLeri Mevcuttur...
Sadece Antalya içi Satılıktır Yada Carnacta 64+ İtemsiz Char Karsılıgıda Olabılır... Fiyat PazarLıksız 30 YtL dir...Sirf içindeki itemler Gb ye Çevrildiginde Yaklaşık 4 gb Yapıyor 4 gb de tam gb fıyatını bılmıyorum ama 40-45 Ytl filandir... Yani 30 ytl ye içindeki itemleri alamazsiniz..:) ama Ugrasmaya vaktim yok direk bu chari satip ustune belki biraz Para Ekleyip Carnacta Arkadaslarimin yanında oynamak ıcın Char alacagim...ilgilenenler
de.presif@hotmail.com
Eklesinler...
+7/12 Chtin Set ( +1 Rebıth )
+7 Mirage Sword ( +1 Rebıth )
+7 Raptor ( +1 Rebıth )
+3 Defender Of Lord( DoL )
+7 Chtin DD (+1 Rebıth )
+3 Wreath Of Erenıon
+0 Wreath Of Erenıon
+9 STR Earnıng ( DUAL )
+9 STR BeLt
+2 Lupus Pendant
FuLL Gorev Takısı ve 21 Tane Atack Sc Bulunmaktadır Charın içinde...
Charın Suana Kadarki Tum KESN kodLarı Ve Diger Tum BilgiLeri Mevcuttur...
Sadece Antalya içi Satılıktır Yada Carnacta 64+ İtemsiz Char Karsılıgıda Olabılır... Fiyat PazarLıksız 30 YtL dir...Sirf içindeki itemler Gb ye Çevrildiginde Yaklaşık 4 gb Yapıyor 4 gb de tam gb fıyatını bılmıyorum ama 40-45 Ytl filandir... Yani 30 ytl ye içindeki itemleri alamazsiniz..:) ama Ugrasmaya vaktim yok direk bu chari satip ustune belki biraz Para Ekleyip Carnacta Arkadaslarimin yanında oynamak ıcın Char alacagim...ilgilenenler
de.presif@hotmail.com
Eklesinler...