Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Bedava Oyunların İncelemleri:Bölüm 1
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
AZTECA

Oyunlara para vermeyi sevmeyenlere; mistik Aztec’de top vurma oyunu…

Bir iki saat süren fakat daha uzun gibi gelen yolculuktan sonra yazlığa vardık. Herkes daha soluklanmadan apar topar eşyaları koymaya koyuldu.Bende açtım çantayı , koydum laptopu masaya. Bir saat süren bilgisayarsız hayat beni sıkmıştı. Neyse usulca açtım laptopu. Neşeyle “Hoş geldiniz!” yazısının açılmasını bekledim. Bir anda internetin yokluğunu hatırladım. Anlık neşem kurudu gitti. “Ne yapsam, ne yapsam?” derken geçen hafta bedavaya aldığım(lafa bak hem bedava hem alıyorsun) oyunu açtım ve…

Hoş bir giriş oldu değil mi? Neyse oyunu açtım demiştim. Yapımcının logosu ve ardından ana menü açıldı. Ben hiç başka bir şey karıştırmadan “Start Game” logosuna tıkladım. Oyunun nasıl oynanacağını gösteren resim açıldı. “İçimden bu kadar mı yani?” diye düşüncelere. Evet, oyunun mantığı basit ama bir o kadar güzeldi. Labirentlerden uç çeşit renkli toplar geliyor sizden aşağıdan uç çeşit renkli toplardan bir çeşidini atıp aynı renkten 3 topu yan yana getirmeye çalışıyorsunuz. “Sadece bu kadarmış.” demeyin. Oyunu güzel ve eşsiz kılan özeliklerini sayıyım.( Yav, bu özelik miydi, özellik mi? )

1)Mouse’ın sağ tıkına tıklayarak iki rengin arasında geçiş sağlayabilirsiniz.
2)Bir bölümü bitirince aldığınız cashla (parayla) artifact denen özel yeteneklerden alabilirsiniz. Bu yetenekleri bölümlerde kullanabilirsiniz.
3)Bir taşla 2 çeşit renk kırdığınızda combo, 3 çeşit renk kırdığınızda double combo, 4 çeşit renk kırdığınızda super combo yapabilirsiniz.(Superden ötesi var mı bilemem. )
4)Bazen kırılan taşlardan çıkan özel güçler düşüyor. Bunlar slow( Taşların gidiş hızını azaltır.), reverse( Taşların dönüş yönünü değiştirir. Böylelikle gitmemeleri gereken kuru kafa deliğine değil de geldikleri yerlerine dönerler.), stop( Taşların gidişini durdurur.) ve multiball ( Bu top bütün renklerin yerine geçer.)
5)En iyi özelliği bu olabilir diyebilirim. sıkı durun bu oyun bedava yani başka bir deyişle beleş. Luxor’a para verenler bakıp iç çekebilir.

Bunun dışında hiç mi eksileri yok mu bu meledin? Olmaz olur mu? GTA 4 değil ya bu oyun.( Aslında GTA 4 de 100’lük değil.) Şimdi eksilerini sıralıcığım.

-1)”Hotkey” denen kısayol tuşları yok. Bunun ne alakası var demeyin. Şimdi bir artifact kullanacaksınız diyelim. En alttaki artifact köşesindeki artifactlardan tıklamanız gerekiyor. Halbuki 1 ile 9 arasındaki tuşları kullanabilsek daha iyi olmaz mı?

-2)Bir oyun bu kadar mı zor olur. Level 5’de takıldım. Bahsettiğim kurukafa delikleri sayıları birden ikiye çıkıyor.

Sonuç olarak bir oyun harikası olamayabilir. Fakat şüphesiz bedava oyunların en kral ve en iyilerinden bir tanesi. Vaat ettiği eğlence ve zevk size bir an bütün sıkıntılarınızı unutturabiliyor.

OYUN ÇİZELGESİ
Grafikler:☻☻☻☻
Ses ve Müzik:☻☻☻
Atmosfer:☻☻☻☻☻
eğlence:☻☻☻☻
Ne kadar oynarım:5 ile 8 hafta arası

Sonraki bölümde görüşmek üzere::mrgreen::::mrgreen::Bravo:bravo:
Saol.
Referans URL