Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: trko hakkında...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlarım çoğumuz trko yu bilir. bende yeni başladım ama bi kaç şey söyleyeceğim:
öncelikle oyunu ko.turkgamer.net adresinden indirdim kurdum ne gerekiyosa yaptım oyuna girdim oynadım bi güzel bi worm bi lvl diyolar kestim lvl atladım 41 oldum kesiyom kesiyom lvl atlamıyo internet kafeye gittim girdim oyuna charıma oynadım bi güsel 80 yaptım sonra o gece edit olcaktım bi baktım evde oyuna girdim 70 lvl im acaba ip adresşnden mi kaynaklanıyo bi bilgi verirmisiniz neden evde 41 lvl den sonra 1 worm kesip 1 lvl atalmıyorum ve oyuna girdiğimde 70 lvl oluyorum (lvl kaçta bırakırsam bırakıyım hep oluyo) yardımlarınız için şimdiden tşkrlr... +5 r3p
Kardesım o öyle oLmuyor Server'a Ress Gelince Oyunun Geri Gelme Şansı Olabiliyor..!!

Bnmde Serverım vardı öyle oluyordu;)
Kardesım o öyle oLmuyor Server'a Ress Gelince Oyunun Geri Gelme Şansı Olabiliyor..!! +rep yollayın
hayır ben anlamıom ress ne oluyo neden ben oyuna girince 70 lvl oluyom bi açıklarmısınız nasıl düseltcem pls :D
lütfen nasıl düseltcemi sölermisin lütfen arkadaşlar lütfenn :((
Sevgili arkadaşm artk öle bi sorun kalmadı ve kasmanın zevkine ve cz nin tadına doyamıosun valkyrie kıyafetlerle artık bir harika oldu anlıcan oyun daha kaliteli ve güzl oldu giripte bırakamıyacagn bir server .. ;)Bravo
arkadaşım artık öle bi sorun kalmadı neden dersen TRKo artık cok güzel ve kaliteli oldu Vallkyrie set ve tadına doyamıcagin bir cz keyfi .. sıralama bile editler ve normal user ler die 2 ye ayrıldı userlerin kendi aralarında 1.leri ve editlerin 1.leri .. Ve pek cok şey ... şimdiden iyi oyunlar ;)
Referans URL