Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Çöp Adam Animasyonu Yapmak (Anlatım)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Evet Birileri Sormuş Ama sözde Animasyon Yapımcımız Nedense Cevaplamamış Buyrun Bunuda Ben Yaptım

Animasyon'u Pivot StickFigure Animator İle Yaptım ki Oda Öyle Yapıyor Sadece Kendini Flashla Yapan Büyük Bi Animasyoncu Gibi Tanıtmak Çabası İçinde ::icon_evil::

Güle Güle Kullanın

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Bendende Basit Bir ANlatım

Figürlerin Oynar Yerlerini Hareket Ettirerek Next Frameye Basıp Bir Dahaki Resme Geçin Ama Unutmayın Resimlerin Arasındaki Farklar Çok Büyük Hareketler İle Olursa Çok Hızlı Bi Animasyon Olur Bu yüzden Ufak Hareketlerle Yapmaya Çalışın Ayrıca Load Figureden Hazır ve Kaliteli Figureleri Kullanabilirsiniz veya Create Figureden Kendiniz Figürler Yapabilirsiniz Load Backgroundla ARkaplan Yapılabilir Ama Bu Şekilde Yaparsanız Resminiz 256 kb Lik Resme Dönüşür ve Convertleyince Gerçekten Kötü Bir GÖrünüm Kazanır (16 bit. bknz windows 95 / 98 ) ....

Sanırım Çözmesi Zor Değil Kolayca Kaparsınız Yani Bu Büyütülecek Bişi Değil

İyi yapmışsın ama
'Animasyon'u Pivot StickFigure Animator İle Yaptım ki Oda Öyle Yapıyor Sadece Kendini Flashla Yapan Büyük Bi Animasyoncu Gibi Tanıtmak Çabası İçinde'
sözün pek iyi olmamış...
emeğe saygı ama herkes kendinden sorumlu nede olsa diğer kullanıcıyı boşwer kendini nası tanıtmak istiyosa tanıtsın =)

+++rep plss
Ben Bu Endlesse Yaptığım Animasyonu Göstericem Atom Bana Özel Mesaj At Göstereyim Sana Dehşet Oldu...Ve söyledimde Zaten Yalan Atıo...Sen Bu Piçe İnanma Kardeş
teşeekkür ler hrkese
güzel olmuş eline sağlı
Sayfa: 1 2 3
Referans URL