06-22-2008, 07:12 PM
Herkese Selamun Aleyküm,
ADMİn BEY LÜTFEN BANLAMAYINIZ GEREKİRSE KONUYU KAPATINIZ
Şimdi anlatacağım konu İnternetten para kazanmak için.
Bunun için size tavsiye edeceğim site A.W Surveys.Bununla ilgili size bilgi vericeğim.
A.W surveys'te yapacağınız tek şey anketlere katılıp good,bad gibi kelimeler yazmaktır.
Böyle yaparak her seferinde 1$ kazanabilir sonra paypalınıza aktarabilirsiniz ve arkadaşlarınıza tavsiye edip(eğer onlar üye olursa)1,25$ kazanırsınız.
Paranızı en az 75 ,en çok 500$ olarak paypalınıza aktarabilirsiniz.
KAYIT OLDUĞUNUZDA,
Bir kereye mahsus toplam 27$ kazanabilirsiniz.
ŞİMDİ RESİMLİ ANLATACAĞIM(RESİMLER BENİM DEĞİL)

Benim referansıma üye olmak istiyorsanız(Lütfen üye olun): Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Benim referansıma üye olmak istemiyorsanız(Bana parakazandırmak istemiyorsanız):
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Lütfen benim referansıma üye olun çünkü 70$ a ihiyacım var(FPSC X10 için)
Not:İmla hatası yaptıysam aldırmayın.
TÜM YAZILAR BANA AİTTİR.
Bu siteler para kazandırmıyor,paraları ceplerinde kalıyor diyenler bir üye olsunlar 75$'ı toplayarak paypallarına atsınlar nasıl gelmiyor öğrensinler.
BU ARADA ADMİn BEY LÜFTEN BANLAMAYINIZ.
ADMİn BEY LÜTFEN BANLAMAYINIZ GEREKİRSE KONUYU KAPATINIZ
Şimdi anlatacağım konu İnternetten para kazanmak için.
Bunun için size tavsiye edeceğim site A.W Surveys.Bununla ilgili size bilgi vericeğim.
A.W surveys'te yapacağınız tek şey anketlere katılıp good,bad gibi kelimeler yazmaktır.
Böyle yaparak her seferinde 1$ kazanabilir sonra paypalınıza aktarabilirsiniz ve arkadaşlarınıza tavsiye edip(eğer onlar üye olursa)1,25$ kazanırsınız.
Paranızı en az 75 ,en çok 500$ olarak paypalınıza aktarabilirsiniz.
KAYIT OLDUĞUNUZDA,
Bir kereye mahsus toplam 27$ kazanabilirsiniz.
ŞİMDİ RESİMLİ ANLATACAĞIM(RESİMLER BENİM DEĞİL)

Benim referansıma üye olmak istiyorsanız(Lütfen üye olun): Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Benim referansıma üye olmak istemiyorsanız(Bana parakazandırmak istemiyorsanız):
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Lütfen benim referansıma üye olun çünkü 70$ a ihiyacım var(FPSC X10 için)
Not:İmla hatası yaptıysam aldırmayın.
TÜM YAZILAR BANA AİTTİR.
Bu siteler para kazandırmıyor,paraları ceplerinde kalıyor diyenler bir üye olsunlar 75$'ı toplayarak paypallarına atsınlar nasıl gelmiyor öğrensinler.
BU ARADA ADMİn BEY LÜFTEN BANLAMAYINIZ.