Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Game Maker Oyun Grubu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar bayadan beridir game maker ile uğraşıyorum.Henüz 3D ye geçmedim ama baya bi birikim yaptım.Ve sonunda bir grup kurup kendimi topluca oyun yapmaya karar verdim.Aslında en başta yapacaktım ama o zmn çok tecrübesizdim ve çabalarım sonunda hiçbirşey elde edemedim.şimdi game maker ile uzun süreli uğraşan veya bana yararlı alacak kişiler arıyorum.Bu kişiler bütün yazı en az bir oyun yapmayı planlayanlar olabilir.Grubumun adını henüz karar vermedim.ama oyun grubuma katılan kişi sayısı falzlalaşınca ve en az 6-7 kişi bulursam oyunumu yapacam.şimdilik elimde birçok proje var.Hepsini msn adresimde anlatabilirim.veya bana e-mail atarsanız sevinirim.Ms adresim: "fenerbahce-236@hotmail.com"
ayrıca bazı kişiler benim acemi olduğumu düşünmesinler.Gerçekten grubuma katılanlar benden çok şey öğrenecekler.Tabi kendi uzman oldukları yerler varsa bende onlardan öğreneceğim.Şimdilik bye...
hayırlısı olsun inşallah kurarsın grubunu.
güzelmiş bi projemiz var online mmorpg(knight tarzı) oyun yapıorıuz istersen sende katılabilirsin ya da sizin projeyede yardımcı olurum
Referans URL