Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: kendi şehrini kur
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
ben şehri aldım çoğu bo bi arazi ben buraya nasıl ev kurcam he
bildiğime göre ziyaret edildikçe artıyor
bak sen linkleri arkadaşlarına tanıdıklarına falan vericeksin tıkladıkça şehir büyüyecek ben bıraktım ama hergün gir arkadaşlarınada hergün girmesini söyle öyle olmuştu benimki :)
la olum link yok nerden girçez
sen s- alak mısın hay senin akünü şarj edeyim
Konuyu açan adam kendi linkini vermiş.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. tıklayın oraya isminizi yazın sonra yanda harita olcak ordan Türkiye'yi bulun sonra create butonuna basın.Sonra sayfanız açılacak(hatırladığım kadarıyla)Siz ordaki linki arkadaşlarınıza hergün vereceksiniz hergün de girin.Böyle genişliyor işte.Ondan sonra n'oluyo bende bilmiyorum :D
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. bu da benim şehrim.
beklemeyi sevenler için ve sürekli bilgisayar oynayanlar için hergün girin arkadaşlarınıza söyleyin onlarda sizinkine girsin bu da benim şehrim Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. girerseniz memnun olurum
Sayfa: 1 2
Referans URL