Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Nba 08!!!! Oyundan Atmaya Son--atmiyor Garantİ Verİrİm
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
arkadaşlar nba 08 indiripte oyundan atma sorununu yaşayan çok gördüm ama bu linkleri indirirseniz atmıyor ben bizzat denedim atmıyor

buyrun linkler
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
rar pass:www.o-y-u-n-c-e-h-e-n-n-e-m-i.com(aradaki -'leri çıkarın reklam olmasın diye böyle yaptım)
buda program bunu indirince oyun atmıyor

arkadaşlar 7 şubata kadar olan takaslar(all star yeni kadrosu) bu linkte war buyrun indirin

arkadaşlar program ı yapın atmayacaktır.eğer atarsa ben burdayım sorularınıza cevap veririm ama atmazsa +rep leri beklerim:D:D
yamayı indirin 7 şubat isimli dosyanın içindeki 5 dosyayı kopyalayın Belgelerim/NBA LİVE 08/databese içine yapıştırın sonra oyuna girin Reset Management sonra RESET ROSTERS e tıklayın ve gasol lakers ta marion-blanks miami de shaq phoenix de yani 7 şubata kadar olan bütün transferler war ayrıca all starda büyük oranda yeilendi örneğin garnett doğuda,kidd doğuda yer alıyor vs.

türkçe yama isteyen arkadaşlar özel mesaj atsın reklam olur diye buraya koymuyorum

NOT: Ses yok sadece bir müzik ve taraftar sesleri war

ayrıca açılış ekranının değişmesini istiyorsanız bunu indirmenizi tavsiye ederim (kessiinnlliikkle ALINTIDIR)
bunu indirin bi yere kurun orda sgsm loc ve loadbar diye 3 dosya çıkacak onları kopyalayım nba nerdeyse onun içine atın yerdeğiştirin(nba daki orjinal sgsm,loc ve loadbar ın yedeklerini almanızı tavsiye ederim sonra kötüymüş diyerek beni suçlamayın geri orjinaline dönme imkanı olur) PROGRAMI RARDAN ÇIKARIN İÇİNDEKİLERİ NBA'yİ yÜKLEDİĞİnİZ YERE YAPIŞTIRIN

ALINTIDIR!!!!

[/font]+rep[/font][font=Verdana]
kidd batıda :p
eyw kardes cok saol
KARDES KURUYO HATA VERİYO NAAPCAM ACİLL YARDIM
Referans URL