arkadaşlar ben knight online müziklerini kurcalarken C:/program files/knight online/snd/Into_sound dosyasını sildim upload edene en az +20 rep vercem plss lütfen arkadaşlar esirgemeyin dosyanızı...
lütfen virüs bulaşmamış dosyaları yollamaya özen gösterin...
arkadaşlar lütfen yaa mecburen saçma sapan bi müzik koydum arkaplana bakıp da geçmeyin olanlar lütfen upload etsin lütfen +20 ydi +25 vercem inanın YEMİn EDERİM yaa!!
yaw arkaşlar parayla mı satçanız bi dosyanızı yaw upload edseniz bi yeriniz mi eksilir yaw papi chulo koydum arkaplana oyun çok iğrenç oldu kendi müziği çok güzel yaw lütfen yaw C:/program files/knight online/snd/Intro_sound işte bu dosya ekleyebilirsiniz msn den yollabilirsiniz husoxx_husox@hotmail.com
ok buldum işte link ama +25 repi vermessen bozuşuruz ona göre ama bende knight oynamıyom internetten buldum 1saatte
işte link:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
İyide + 25 Nasıl Vereceksin ? Üyeler + 5 Verebilir.Yeminde Etmişsin !
5 er 5er verir artık o kadar buldum
5"er 5"er De Veremez.Ancak + 7 Verir.Oda Nasıl + 5 Verir.Sonra + 5 Reputation günceller.2 rep güncellediği için al sana + 7