Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: darkorbitle ilgilenen gelsin
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
[/size][/i][/b]GEL GEL
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

[b][i][size=xx-large]

----KATIL
----OYNA
----KAZAN

-----------------------www.darkorbit.com-------------------------
BIG 178828 yazın 6600 a gönderin hesabınıza 150,000 uri gelsin.arkadaşa geldi inanamadım resmini gösterdi.
BIG 178828 yazın 6600 a gönderin hesabınıza 150,000 uri gelsin.arkadaşa geldi inanamadım resmini gösterdi.
şifreler yenilenmiş.. Bendensöylemesi.. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum ve şifreyi çözdüm. sİze veriyorum yok bu olmaz diyenler olursa ağızlarını açık bıraktırmak için de resimde koyuyorum.. BIG yaz boşluk bırak 384666 yaz 6600 a gönder. Sonra gelen onay mesajına ID numaranı yazıp gönderin 1 dk içinde 100 bin uridium 2 kontöre cebinize gelsin. Yalnız sistemin mesajınızı kabul etmesi için minimum 50 kontörünüz bulunmalıdır ki hata vermesin.. Arkadaşlar bir teşekkürü çok görmeyin başarılar.. Bu şifre eylülün sonuna kadar geçerlidir kesinlikle değişmez... Buyrun resim
(Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.) parantez içinde veriyorum resmi çünkü üye olmayanlar göremiyolar.. kolay gelsin
Referans URL