Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: GTA san andreas gizemleri
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
gta san andreası bitirdim.içinde 1 sürü gizem war.ben gördüm

bazen cj nin evine girince annesinin hayaleti beliriyor ve kayboluyor
ufo lar ve hayaletler var. Birde seri katil var ve aynı zamanda oyunda bi adam var bi fotoğraf çekince intihar ediyo ormanda koca ayak var(bigfoot diye geçiyo çoğu yerde)
ufolar
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
hayaletler
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
bende sanandreası bitirdim ama böyle şeyler hiç görmedim ama yinede +1r
Bide birinci resim açılmıyor
onun için kaldırdım 1.yi.ufo görmek için yüksek çözünürlük lazım.mesela 1204*1208. yoksa havada ışık gibi ufo görürsün.hayalet içinde mezarı ateşe wermen lazım.ama her zaman olmaz akş** oluyo galiba
ilginç ben sadece ufoları gordumde mezarlıgı ateşe hic wermedim oyunu bitirdim bi ara aksam gormustum hayalet . bi ew wardı orada gordum
güzel paylaşım
bunlarda bişey mi bunun gibi 30u geçik olay var .GTA bölümünde benim açtığım bi konu vardı onu ziyaret edin GTA SA da garip olaylar diye.
aklıma gelen başka bir olayı da söyleyim vinevood yazısının arkasındaki ünlü bir adamın mezarını geçe 12.00-1.00 gibi ziyaret ederseniz birde orada rock çalan bir radyo açarsanız garip garip sesler duyarsınız (örn:CJnin annesini ağlayışları)ben denedim oldu. çok ta korkmuştum
Sayfa: 1 2 3
Referans URL