Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Peki Siz Akıllmısınız?--Einstein'ın Sorusu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu soruda hiç bir şekilde şaşırtmaca yoktur. Tamamen mantığa dayalıdır. Mantıklı bir şekilde çözüme ulaşılabilir. Bol şanslar!!!

1-) 5 tane ev var hepsi ayrı renk
2-) Her evde oturanın ayrı bir uyruğu var
3-) Hepside ayrı bir içecek içiyor, ayrı bir hayvan besliyor, ayrı bir marka sigara içiyor.
4-) Bu 5 insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor yani sigarası ayrı, içeceği ayrı, besediği hayvan ayrı ve evi ayrı.

Soru : Balık kime ait...?

İpuçları:
1- İngiliz kırmızı evde oturuyor.
2- İsveçlinin köpeği var
3- Danimarkalı çay içiyor.
4- Yeşil ev beyaz evin solunda duruyor.
5- Yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor.
6- Palmall sigarası içenin bir kuşu var.
7- Ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor.
8- Sarı evde oturan Dunhill sigarası içiyor.
9- Norveçli birinci evde oturuyor.
10- Marlboro içen kedisi olanın yanındaki evde oturuyor.
11- At'ı olan insan, Dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor.
12- Winfield sigarası içen, birayı seviyor.
13- Mavi evin yanında norveçli oturuyor.
14- Alman Rothmanns sigarası içiyor.
15- Marlboro içenin komşusu sadece su içiyor.

* Einstein bunu son yüzyılda yazmıştır ve iddia etmiştirki : Dünya insanlarının %98'i bunu çözemez.. Gerçi Einstein'ın bunu dediği kesin değildir ama yinede zor bir soru.

verilenlewri yerine koyun bakalım bulacakmısınız ben kağıdın üstünde yaptım cevabı buldum arkadaşlar hadi bakalım aklınıza güveniyosanız bunu bulun.eğer internetten bakarsanız sizde o %98 in içindesiniz hatta kopyadan onun içinde bile değilsiniz sayılır demektir bence hiç bakmayın herkez bu konuda bi cevap sölesin sonra ben doğru cevabı ve kimlerin kazandığını söyleyeceğim

not:forumdaki cevaplarınızda doğru olanı söylüyor olabilirsiniz ama bunu gerçekten sizin bildiğinizi ve internetten bakılmadığını sadece siz bileceksizin
uğraştırdı ama yinede cevabı özel mesajdan atayım sana arkadaşlarımızada yer kalsın.
2. ipucu : sadece pratik zeka ben kağıtsız çözdüm(kendim,başka yerden alıntı dğeil)
yok benim ki de yanlış 2 şık arasında kaldım internetten araştırınca tek ben kalmamışım :D
arkadaşımaıza attığım seçenek doğru çıktı :D
ben bunu çözmüştüm ama kağıt kayıp daha sonra bakaacamç
ben bu soruyu başka bi yerde çözmüştüm bayağı bi uğraştırdı ( 1.30 - 2 saat gibi )

cevap : alman

die biliom ben

not : kağıt üzerinde tamamını kendim çözdüm
Referans URL