Arkadaşlar, bir şey soracağım. Ben Game Maker'da 3D taslak oyunu yaptım(yani sadece alanda dolaşıyorsun), sonra ekrana 2 tane tuş koydum, 1. tuş 1. müziği açıyor, 2. tuş 2. müziği açıyor. Ben bu tuşlara basınca çok bekliyorum müziğin açılması için, 1 dk. falan bekliyor, fullscreen yapınca falan kasıyor oyun, bazı hatalar falan çıkıyor, Game Maker böyle orta büyüklükte oyunlar yapıldığında kasacak mı? Buna bir çare yok mu? Müziği dışardan almayı denedim, o zaman da kasıyor, hem de dışardan müziği değiştirebilirler bu oyunu oynayanlar...
Sound u mediaplayer den çaldırıcan 4. seçenek. Tabi ses mp3 se. o background vs.vs. çeşitle o yüzden var. Ha bi de kasmaması için step eventine büsürü şey koymucan , variable çok olmucak. Oyunu debugla birlikte çalıştırırsan herşeyi görebilirsin variable fps instance number felan
Sound u mediaplayer den çaldırıcan 4. seçenek. Tabi ses mp3 se. o background vs.vs. çeşitle o yüzden var. Ha bi de kasmaması için step eventine büsürü şey koymucan , variable çok olmucak. Oyunu debugla birlikte çalıştırırsan herşeyi görebilirsin variable fps instance number felan
Ama o zaman da oyuna çok şey ekleyemem. Ama yorum ve yardımın için teşekkürler.
yok step eventine koyarsan o komut saniyede tam 30 kez tekrarlanır. o yüzden kasar
İstediğini Yap Bir Yerden Sonra Kasacak Low Poly Modellerle Çalışsan Bile Ayrıca Ben Bunu Vaktinde söyleyince Kafama Domates Fırlattılar Bazı Fırlamalar Çok Bİliyor (Sen Değil Xanti)
replace diye bir kod var bunun sayesinde kaynakları dışarıdan alıyorsun yani oyunun içine kopyalamıyor eşittir donma yok

millet replace yüzünden oyunu donuyo zaten. yüklerken oyun kala kalıyo. Taze oyun hiç kala kalırmı ya !!