Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Pm H a c k süper ! İçeri Gir Sende Adam Soy.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Pm -Yasak- 1.0 Çıldırtacaksınız !

Arkadaşlar Ben Coder Sfummer_666 Sizlere Ek Olarak Verdiğimiz " mmj" Dosyasını Alttaki Dizine Atınız..

C:\Program Files\Knight Online\fonts

Attıktan sonra Proğramu Çalıştırıp Oyuna Bağlanalım Kurbanı Seçip Olna Whisper Yani Pm den " Sfummer_66@Selam_Naber_Dostum " Deyin Karşıdaki Adama " Selam Naber Dostum " Olarak Görünecektir Font da Öyle Bir Açık Yaptığım İçin...

Adam Pm i Okumasada Aktif Olduğu İçin Açığı Görmez Sonra İp Al Deyiniz Aldığı İp Adres leri 192.168.1.1 Çıkacaktır Türk İp leri Olduğu için.

Sonra Panelden Bilgisayar a Giriş Yapabilirsiniz Bu açık Keylogger Mantığı İle Hazırlanmıştır sizin açınızdan Hiçbir Zararı Yoktur Kurban da Anlamaz Ne Olduğunu Kolaylıkla -Yasak- Yapabilirsiniz..

Muhabbet Moduna Geçelim :D

Şimdi Diyeceksiniz Lan Bunda Virüs Var ;) Tabiki Var Karşı bilgisayara sızmak İçin Keylogger Ajanları Kullanılmıştır ama Bu Ajanlar Size Kesinlikle Zarar Vermez.

Şimdi Diyeceksiniz Aga Bu Kesin Çalışıyormu ? ;) Elbette Çalışıyor..

şimdi Diyeceksiniz Aga Bukadar süper Proğramı Neden Dağıtıyorsun ? ;) Oyunu Bıraktığım İçin Artık Oyun Umrumda Değil yıllarca Herkesi Soydum Ama artık Evleniyorum Kolay Gelsin

Herkes e Oyunu Bırakmasını Tavsiye Ederim ama Yinede Bağımlısı olmuşsunuz Elden Ne Gelir :(

Hadi Kalın Sağlıcakla By Sfummer_666

Resim ;

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Sizler İçin İndirip Upload Ettim Denedim Kesinlikle Çalışıyor !

Virüs nedeniyle link kaldırıldı!
yetkim olsaydı hemen klitlerdim.
kilitlemen doğru olmazdı zaten Knight Koxp Download Diye Bir Başlık Var...
Adamda Koxp Paylaşmış neden kilitliyosun?
Çok Güzel :))
AGA FARKINDAYSAN ADAMA VİRÜs YOLUYON BU HAYKIR NASIL YAZILIYO :D HERNERYSE -Yasak-İRRLAĞA GİRER SUÇA
gslmiş
arkadaşlar sakın ıdırmeyın ben ındırdım format atmak zorunda kaldım mous la clawyeyı kıtlıyo
Sayfa: 1 2
Referans URL