Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Cs 1.6 Server IP [Deathmatch-Warcraft-Zombie-Gungame]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

KINGOFCS Tanitim Yardimcisi programini kullanarak serverinizi MSN'de canli olarak gosterebilirsiniz.

İNDİRMEK İÇİn TIKLAYINIZ.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Saygılarımızla,
KINGOFCS - Oyun Sunucu Hizmetleri

WEB: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
SERVER LİSTESİ: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
BLOG: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
MSN: msn3@kingofcs.com

[SIZE="5"]CS 1.6 Server Listesi[/SIZE]

cs1.kralcs.com - DEATHMATCH MOD AKTİF!

cs2.kralcs.com - WARCRAFT MOD AKTİF!

cs3.kralcs.com - DEATHMATCH MOD AKTİF!

cs4.kralcs.com - WARCRAFT MOD AKTİF!

cs5.kralcs.com - ZOMBİe MOD AKTİF!

cs6.kralcs.com - GUNGAME MOD AKTİF!

cs7.kralcs.com - DEATHMATCH MOD AKTİF!

cs8.kralcs.com - WARCRAFT MOD AKTİF!

cs9.kralcs.com - ZOMBİe MOD AKTİF!

cs10.kralcs.com - GUNGAME MOD AKTİF!
bende oynuyorum dcs 1.6 serverimiz 212.68.44.122 herkezi bekleriz [.AnDrY.] e$K!YA clan server herkezi bekleriz nickim [.AnDrY.]PuN1$heR
saol kardeş
hergün o IP deyiz
arkadaşlar cs 1.6 daki serverlera giren programla nasıl girilio nasıl gircem yardım pls
ARKADSLAR BUDA BİZİM SERVER CsH CLAN SERVER BİZZAT BEN ADMINIM HERKES GELEBİLİr 85.153.14.116
<<< pRoX CLaN SeRVeR >>> <<< 212.175.19.238 >>> <<< SxE >>> >>> HeR ZaMaN En KaLiTeLiSiNi SeÇiN <<< >>> BeKLeRiZ <<<
Referans URL