Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: arkadaşlar büyük bir proje içindeyim yardımınız lazım
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar biliyorsunuz ki ben bu forumda cok tanınmadım fakat güzel bir macera oyunu yaparak adımı biraz duyurmak istiyorum. oyunu ags den yapıcam ve macera oynu olucak coğu seyleri ayarladım ama bitmeye yakın bazı problemler oluştu.oyunun resimleri amacı müzikleri felan hazır ama bazı seyler eksik yardımınızı istediğim konular sunlar.

ilk oyunum olduu için cözemediim birkaç sey var bunlar:
*müzikleri nasıl koyyacağım
*ana menüyü hazırladım ama nasıl koyucam ve kayıtlı oyuna nasıl girebilincek
*oyunda roger gibi bi kıllı kro bi karakter lazım
*çizemediim item resimlerini cizip msn aracılığıyla yollayabilirseniz sevinirim.

oyun hakkında:
*oyunun adı:adadankaçış:kroyu kurtar
*oyunun amacı:oyunda bir ada var ve o adanın içinden kro bir adamı kurtarmamız gerekiyor
*oyun aynı rapstar ,abuzittin,sosk vede s.o serileri gibi olucak

proxmity ve bu işten anlayanlar özellikle ilgilenseler sevinirim.

mesajlarınızı bekliyorum umarım ilgilenirsiniz yoksa bırakıcağım.
kardeş ags çok karışık program bunu gmden yaparsan hem herşey kolay bide tıklanan yere gitme konusunda gm6 kullanırsan yardım edebilirim :D
Ben Yardım Ederdim Ama Benim Bİlgisayarda AGS Kullanılmıyor Sadece Oynanıyor..Açık Kaynak Atardım...Ayrıca Kro Adamı Sende Çizebilirsin Herşeyi Başkasından Bekleme Bence...

anastasia Yazılan:
kardeş ags çok karışık program bunu gmden yaparsan hem herşey kolay bide tıklanan yere gitme konusunda gm6 kullanırsan yardım edebilirim :D

öle dion ama ben macera oyunu yapıyom hatırlatırım

ee nie kimse biseyler demio yardım lazım hadi arkadaşlar
GameMaker'da Da MACERA Oyunu Yapabilirsin..Örnekler War 64digits'Te Galiba
evet ama ags daha ideal ben tam kullanamasamda en iyi oyun orda yapılır bunu anladım.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL