Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: Yeterli Coğunluk Sağlanamadı İçin YARIŞMA İPTAL
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
İlk defa düzenlediğimiz Hiperoyun Game Maker yarışması siz katılımcıların yarışmaya gösterdiğiniz saygınlık yüzünden iptal olmuştur.

Yarışmaya 21 kişi kayıt olmuştur. Ama sadece 3 kişi oyununu bana göndermiştir. Yarışmamız normalde 10 mayıs sona erecekti ama bazı kişiler sürenin yetersiz olduğunu dile getirerek sürenin uzamasını istediler. Bizde yarışmanın son günü olarak 25 mayısı belirledik. Yani yarışmanın başlangıç tarihi ve bitiş tarihi arasında 1 ay süre tanıdık. Ama yarışmaya katılan ve sorumsuzca davranan bir çok kişi olduğunu aşikar. Yeterli çoğunluğu sağlayamadığımız için yarışma iptal olmuştur. Yarışmacıların %50 si oluşsaydı devam edebilirdik ama bu şartlarda 3 kişi ile yarışmayı sonlandıramayız.

Yarışma hakkında tüm duyular gerek anasayfadan gerekse, game maker bölümünde sabit konularda duyurulmuştur. Kimsenin ben bilmiyordum süreyi, tarihi vs deme hakkı yoktur.

Oyununu gönderen 3 kişiye tesekkür ederek onlara teselli ödülü olarak rep puanı verilecektir.
Neyse sağlık olsun arkadaşlar artık bidaki game maker yarışmasında başarılar eğer olursa o gönderen 3 arkadaşımızıda kutluyorum.
Kötü olmuş. Ama tahmin etmiştim. Bence ferraconn bu yarışmayı oks ve öss den sonra düzenlemeli. Çünkü hiperoyunda oks ye giricek bir çok kişi var zaten SBS ler de başladı. Yazın haziranın 16 sında katılım başlayabilir mesela.
Evet OKS ye gircek çok kişi var bende gircem.Oks ve Öss den sonra olursa daha iyi olur Artariel arkadaşımıza katılıyorum.
Bende En Başta Böyle söylemiştim Ama Neyse. Tam 20 Haziranda Başlarsa eğer Yarışmacıların Hem Sağlam(Kaliteli,Güzel) Hemde Zamanında Size Teslim Ediceğinden Eminim.Ben Oyunumu Yapmıştım Ama Baktım Elendi Yazıodu :D
ben öss'ye gireceğim ama oyunumu gayret edip yetiştirdim yarışmaya, neyse sağlık olsun. Bir dahakine gireriz artık...
evet belki haksızız ama işte sınavlardan sonra olsun.Hem böyle çok verim elde edemeyiz çünkü oyun yaparken bir yandanda aklımızda oks de kazanamazsam kalıyor D:
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler