Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Game Maker 7.0 Pro da RPG Tarzi Oyun Yapma Yardim !!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaslar ben gmde rpg tarzi oyun yapmak istiyorum yardim edermisiniz mesela hani ko da vardir I ya basinca Invertory yeri acilir orda giysiler falan vardir iste bende gmde I ya basinca oyunda invertory acilmasini istiyorum yardim edermisiniz.. lutfen simdiden ::mrgreen:: GoodSsad
eğer gm'de yeniysen Library indir yoksa yapamassın ama biraz tecrüben varsa kodları eminim yoyogames sitesinde vardır
Inventory değil de , onu yapma hakkında bi fikir verebilirim. Mesela 'I' tuşuna basıldığında , inventory adlı nesnenin Visible(görünür) özelliğini kapatırsın , böylelikle inventory çizilmez. Yani
Press I key :
if inventory.visible=true
inventory.visible=false;
else
inventory.visible=true;

Bunu dediğinde , inventory görünürse kapatır kapalıysa açar. Tabi inventory nesnesini yazmak sana kalmış bir olay...
ben yaptim dedigini oldu tesekkurleer ama ben boyle istiyom ustune esya koymak koyuncada adam degiscek ustu
Yatay düşey slotlar yap. Her bi kare için bi değer ver mesela kare[0,0]=1 kare[1,0]...
işte mesela slotu dolu olan kısımların dğerleri 1 olsun diğerleri -1. Slotu dolu olana tıkladığımızda içindeki item için item[1,0] şeklinde kontrol ettirebiliriz. Tam anlatamadım ama umarım bu mantığı kavrarsın.
Artariel sen bu konuda çok yeneneklisin senin yaptığın küp oyununuda gördüm eğer yanlış anlamazsan bi fikrim var maden bukadar biliyorsun bikaç kişiyle beraber oyununu lvl li expli bisiye dönüştürülim.
benim programlama konusunda ihtiyacım yok. Sizin varsa kısa sorularınızı cevaplayabilirim çünkü uzun sorularda ben de uğraşıyorum biraz. Yani onu yanlız başıma işime gelince yapıyorum.
Sayfa: 1 2
Referans URL