Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: SU MAYMUNU
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Öncelikle Muhabbet bölümüne konu aç**ıyorum bu yüzden gerekli arkadaşlar oraya taşıyabilirmi.Gelelim asıl konuya.

Su maymunu

Su maymunu 7 tane renkte ve birde saydam renkte olanı vardır. su maymunu bi tanesi 200 tane yumurtlar.su maymunu için hiçbir yem vermeniz gerekmez.her aklınıza gelince suyu çalkalayın ve hergün uç kere suyunu değiştirin:)

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Bizim sınıftaki kızlar şimdi bundan almış bizi unuttular bende dedim bi maymun kadar olamadık :D
bu ne anlamadım şimdi canlı bişey mi ?
tam kesın bişe deil bu ama suya koyunca büyüyo ve çoğalıyo canlı cansız olduğu bilinmiyo
satılıyo mu bari alayım bi tane merak ettim :D
evet kırtavsıyelerde satılıyor petshop ve akvaryumculardada satılıyor
zuhahah :D :D :D haberlerde gösterdiler bi tane uşak yutmuş bundan :D :D sizin kızlara söylede yutmasınlar :D :D :D
Yutmazlar :D söylerim
Referans URL