Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Gta Sa Bazı Özel Yamalar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Far Açıp Kapama:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Benzin Alma:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

İçten Görünüm:

Modifiye Renkleri:

Garaj Editör:

Kapı & Kaput & Bagaj Kapağını Açma:

Hız Kadranı:

Şimdilik Bu Kadar. Arşivimde Çok Fazla Dosya Olduğu İçin Hepsini Koyamadım. Düzenledikten Sonra Burayı sık sık Güncellerim...
Kurulumları:
Far Açıp Kapama: D3D9.dll Dosyasını GTA San Andreas Klsörü İçine Atın. Oyun sırasında "L" Ye Basın.

Benzin Alma: Bu Dosyaları GTA Sanandreas_data_script Klasörü İçne Atın Bu Dosyalarla Değiştirin.

Hız Kadranı: Zaten Otomatik Kurulumlu.

Modifiye Renkleri: Data Klasörü İçine Atıp Değiştirin.

İçten Görünüm: Buda Otomatik Kurulumludur. Programı Çalıştırın Ve Oyuna Girin. Oyun sırasında "C" Tuşuna Basarak Kokpite Geçilir.

Kaput & Bagaj & Kapı Açma: Bunu Bir Kez Yapmıştım Fakat Format Attıktan Sonra Tekrar Yapamadım. Ama En Kısa sürede Nasıl Yapılacağını Anlatacam..
kkubi yanlız Kapı & Kaput & Bagaj Kapağını Açma diye verdiğin link bozuk tekrar versene linki hatta hepsini yeniden versen iyi olur
Bide İçten Görünüm Bozuk Yeniler Misin ?
yarısından çoğu bozuk kkubi yenilersen herkes sevinecektir

napsam

Güzel şeyler ama kırık! (YARISI)
çok komik yaw tamda güzelleri bozuk
Teşekkürler ama kapı&kaput&bagaj kapağı açma yamasının linkini yeniler misin?
Referans URL