Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: The_Böcek demo %80 bitti (RESİMLİ)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Böceklerin Savaşı: Doğal olarak habitatın kanunu olarak zayıf türler elenip yerini güçlülere bırakmalı...barışçıl ve saldırgan diye 2 böcek gruplaştılar.Saldırganların niyeti kesinlikle yok etmekti.....

oyunumun %80 bitmişinde eklenti olarak bazı özellikler yanı sıra 2veya daha fazla kişi net üzerinde oynayabilecek.şu anda tam olarak oyuna isimde bulamadımRolleyese
oynanışı oyunda yazıyor resimden de anlaşılıyor:D
oyunun download linki:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
alternatif link:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
oyundan resim

Forumumuz da bir tamamlanmayan oyun dizisine karşı tasarladığım bu oyun sanırım oyununuzu tamamlamaya cesaret verir
umarım beyenirsiniz yorumlarınızı dikkate alacam tşklr
Güzel kardeş ben beğendim.

Aslında güzel olmuş grafik bakımından zayıf olsada eminim open source dağıtımı olsa çok geliştirilir ;)

Not: Birde madenci böcek vs. çıkarılırsa güzel olur mesela bir böcek 5 sn de bir 1 altın getirmesini sağlar (tabi bu böcekler hiç savaşmaz)
Ya kardeş FULL PAYLAŞIM YASAK MIŞ BEN DOLU FUL

PAYLAŞIM YAPTIM + REP ALAMIYORUM DOLU OYUN VERDİM sİTEYE KARDEŞİM

BU KİŞİYE REP VERİLEMEZ FULL ŞEY VERMEK YASAK MIŞŞ

D[e Yazılan:
lioglan]

Yalnız Bu Oyunu Adam Kendi Yapmış Titan Questi Sen Mİ Yaptın Bye

napsam

Yani! demi!

Alıntı:
Güzel kardeş ben beğendim

tşklr

Alıntı:
Not: Birde madenci böcek vs. çıkarılırsa güzel olur mesela bir böcek 5 sn de bir 1 altın getirmesini sağlar

önce evet öyle düşündüm ama daha sonra öldürmeden alınan altın daha cazip gibi geldi:D full da eklerim okGood

Alıntı:

kardeş oyunun tamamı bana ait çizimi olsun her şeyi her hakkı bana ait ben yaptım :D ama beni referans göstererek
benim oyunumu gösterip rep alabilirsiniz :D:D Yes

Sayfa: 1 2 3
Referans URL