Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Delta Force - Black Hawk Down: Team Sabre
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

napsam

DeltaForce adı altında birçok oyun çıktı zamanında. Değişik grafikleri vebir dolu vaatleri olmasına rağmen hiç sevilememişti. o kadar reklamınardından iğrenç bir oyun çıkardıklarında, herkes yapımcılara nefretlebakıyordu. Yine bir oyun reklamı yaptılar, Black Hawk Down adında.Delta Force serisinin kurtarıcısı olması beklenen oyuna, herkes önyargı ile yaklaştı. Çünkü yapımcı firma sabıkalı idi. BHD çıktığında,herkes yanıldıklarına sevindi. BHD, mükemmel bir oyundu. Oyunu oynadık,bitirdik, eğlendik. Tadı damağımızda kaldı.. Ama şimdi, Team Sabre (TS)ile, eğlencenin doruğuna ulaşacağız.

Oyuna 2 yeni ve dev gibicampaign eklenmiş. Kolombiya ve İran görevleri. Bu görevler arasında iralaka yok. o yüzden, ilk önce Kolombiya ile başlayarak bitiriyor veardından diğer görevlere geçiyorsunuz. oyuna 3 yeni silah da eklenmiş.Ayrıca araç içinde geçirmeniz gereken zamanar artırılmış. Oyun bu sabahçıktı. Ben de hemen ele geçirdim, oynadım ve inceleme yazıyorum.Güncelliğin de böylesi

Şöylebir baktığımda, oyunun neredeyse tamamen değiştiğini gördüm. Kolombiya,ormanlık bir bölge. Vietcong'dan sonra, böyle güzel orman görüntülerinigörmemiştim. Far Cry ayrı, o daha çıkmadı Oyunun motorunda yapılan köklü değişiklikler sayesinde, ormanın yoğunbitki örtüsü abartı gerçek bir şekilde gösterilebiliyor. Çimlerinarasında saklanarak yol alıp, görevlerinizi yerine getiriyorsunuz.

Kolombiyabölümlerinde, uyuşturucu mafyalarına karşı savaşmak durumundasınız.Genelde ormanlık arazilerde geçen bölümlerde, yapmanız gerekenler sizeanlatılıyor. Bunun dışında, bu anlatılanları anlamasanız bile,pusulanız size görev mahalini gösteriyor. Kolombiya'da düşman, pekeğitimli olmadığından, sadece saldırmakla yetiniyor. Ama sıkıştığızaman, saklanabiliyorlar veya yardım çağırabiliyorlar. Bir görevibitirmek için çeşitli yollardan gitmeniz mümkün. Her seferinde dedeğişik düşmanlarla karşılaştığınızdan, oyunda -Yasak- olayıkullanılmamış. Lineer bir oyun da değil. Birden fazla yoldan bitirmenizsağlanmış görevleri.

İran bölümleri ise, ilk bölümlerden dahazor. Alanlar daha açık gibi. Bu sefer eğitimli terörist kuvvetleri ilesavaşmanız gerekiyor. Burada yapay zekanın ne denli gelişmiş olduğunuanlıyorsunuz. Kapalı mekanlarda veya dar alanlarda, ağır silahlarlaanında sizi süpürüyorlar. Bu yüzden hem siz kendinize hem deadamlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Adamlarınızdanbahsetmişken, yapay zekalarından da bahsedelim. Yapay zeka olayınınüzerinde ciddi bir şekilde durulmuş. Özellikle yanınızdaki askerlerinizdaha zekiler artık. Verdiğiniz emirleri yerlerine getiriyorlar ve çoğuzaman işleri sizin yerinize yapıyorlar. Yine karışık alanlardasaçmalamaları veya takılmaları söz konusu ama bu fazla kafaya takılacakbirşey değil. Bu adamlara fazla güvenmemek lazım. Her işi yapıyorlardedim diye, tembellik etmeyin Düşman yapay zekasında da büyük gelişmeler var. Özellikle İran'daki düşman, daha çetin savaşıyor.

Görevlerinizyine çeşitli. Rehine kurtarma, helikopterle bir alana ateş ederekbirilerini koruma veya alanda belirli hedefleri yok etme, eskortluk,kara saldırısı ve benzeri yaya ve araçlı görevleriniz olacak. Bunlaroldukça eğlenceli ve plan gerektiren görevler. Oyunda gerçekçilik veeğlence arasında ince bir çizgi yakalanmış. Oyun ne çok gerçekçi, ne deçok hayal ürünü. Gerçeklikten öte, eğlenmenin asıl amaç olduğunuunutmamış yapımcılar.

Grafiklerden daha önce biraz bahsetmiştimama yine bahsedebilirim. Karakterler daha detaylı gibi geldi bana.Ayrıca kıyafetleri de değişmiş. Şimdi daha çok aksesuar varüzerlerinde. İlk bölümlerde, mekana uygun kamuflaj yapıyorlarkendilerine. yüzlerinde çizikler, kıyafetlerinde ormanda kendilerinikaybetmelerini sağlayan şekiller var. Bunlar sadece göstermelik gerçiama göze hoş görünüyorlar. Karakterlerin hareketleri, yere yatıpkalkmaları, ölmeleri ve bunun gibi birçok animasyon, çok gerçekçiyapılmış. Sizin askerlerde ulaşılan görüntü detayı, düşmanda da hemenhemen yakalanmış gibi. Ama yine de, performansın yerlerde sürünmemesiiçin, düşman detayı hafif düşürülmüş.

Çevre grafikleri ise, ayrıbir güzellik. Orman içinde, kendinizi atmosfere kaptırıyorsunuz hemen.Ağaçların ve çimlerin arasında düşmanı görmek neredeyse imkansızoluyor. Heryer harika modellenmiş. Görülebilir uzaklık da yeterlidüzeyde. Araçlar da iyi çizilmişler. Silahlara da haklarını vermişler.Ayrıca oyunda bazı detaylara da özen gösterilmiş. Ayak izleri,helikopterin suyu sıçratması veya kum fırtınalarına sebep olması,yürünen zemine göre ayak seslerinin çıkması, kurşun delikleri vebenzeri detaylar. Bunlar oyunu zirveye çıkaran özellikler.

Sesolarak, oyunun tek gelişmiş yönü, konuşmaların daha da fazla olması.Görevler esnasında askerler devamlı kendi aralarında konuşuyorlar. Budaha gerçekçi bir atmosfer yaratmış tabi. Duruma göre seslerinialçaltmaları da cabası. Buna da dikkat etmeleri iyi olmuş. Conflictserisinde görmüştüm bu özelliği ilk kez. Müzik olarak, ilk oyununkalitesini yakalayan parçalar kullanılmış. Görevler esnasında değilama, menülerde iyi gidiyor.

Oyunda herşey iyi hoş ama bazıhataların olması moral bozabiliyor. Yapay zeka iyi ama, daha önce dedediğim gibi, peşinizden gelmesi gereken bir askerin alakasız yerlerdetakılması kötü oluyor. Mesela bir görevi bitirmek için herkesin çıkışnoktasında toplanması gerekiyor. Siz de koştura koştura noktayagelyorsunuz ama görev bitmiyor. Bir bakıyorsunuz, adamlarınızdan biriarkadakalmış, biryerde takılmış. Hiç hoş değil. Ayrıca helikopterbölümlerinde, minigun ile çevreye ateş ettiğiniz sırada, oyun sistemedüşebiliyor. Bu diğer oyunda da vardı sanırım. Neden bilmiyorum, bendende kaynaklanıyor olabilir. Gerçi ilk oyun zamanında Nvidia kartkullanıyordum. Şu anda Ati. Hmm. İlginç..

Team Sabre, sağlammultiplayer desteğiyle de size hoş vakitler geçirtecektir. Yeni eklenen3 silah ve haritalarıyla, değişik modlarıyla, hem LAN hem de internetüzerinden 50 oyuncuya kadar destek veriyor. Bu da oldukça kalabalık birsavaşa arkadaşlarınızla birlikte katılabileceğniiz anl******** geliyorki, 50 kişilik boş yeri olan bir internet cafe bulmak zor olabilir

Buoyunu herkese tavsiye ediyorum. Bakın ne zamandır oyun çıkmıyordemiştik ama çıktı. Daha bugün çıktı. Taze taze, dumanı tütüyor Hadi bakalım, herkes silah başına, Call of Duty!
kanka msneni açsana
Referans URL