Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: NFS i Plan Programıyla Oynamak
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

LAN ile oynanabilen tüm NFS Serilerini bu program ile rahatça oynayabilirsiniz. Hatta diğer oyunlarıda. Hamachideki gibi oyunu görmeme sorunu olmaz oyunları direkt olarak görür.

Programın çalışması çok basit. Programı indirdikten sonra başlat çubuğunda sağ tarafta gözükücektir. Burdan programa sağ tıklayıp "Internet" i seçiyoruz.

Sonra oyniyacağımız oyuna giriyoruz.

Oyniyacağımız oyunda "LAN" bölümüne giriyoruz. Ve orda ne gerekiyorsa yapıyoruz(isim girme vs). Bunları yaptıktan sonra orda kurulu olan oyunları görüceksiniz. Genellikle NFS de ruslar oluyor ve zorlayıcı rakipler.

Notlar:
- Bu program ile online oyunlar oyniyamassınız, sadece LAN oyunlar içindir.
- Program "Türkçe Yamalı" oyunlarda hata verebilir.
- "Güvenlik Duvarı" yüzünden program hata verebilir. Bu yüzden "Güvenlik Duvarı" ndan bu programa izin veriniz.

İşte Link

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Rar Pass: www . nfstr . com
Sadece program linki alıntıdır . Anlatım bana aittir . "Rar Pass" daki Aradaki boşlukları kaldırarak rar şifresini girin

Zorlayıcıysa bana göre :D Rusları kıstırırım ben :D
Türkçe yamamı? Off ya :(
ben çalıştırdım ancak online oyuncu yok :D
sağol
Referans URL